Vacatures

Laspartners Multiweld BV is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als medewerker bij  Laspartners Multiweld BV werk je in een hecht team waarbinnen een informele en professionele werksfeer heerst.

Laspartners Multiweld BV is de specialist van lassend Nederland en België. Als specialist kunnen we uit bijna 80 jaar ervaring putten. Wij hebben dan ook kennis en kunde van de lastechniek in alle facetten. Vanuit 7 vestigingen staan dagelijks ruim 90 kundige collega's klaar om klanten te ontzorgen door als een partner specifieke kennis en ondersteuning te bieden.

Laspartners Multiweld Academy

Als professionele organisatie, heeft Laspartners Multiweld BV een eigen academy. Doel van de Laspartners Multiweld Academy is om nieuwe medewerkers op een efficiënte en effectieve wijze bekend te maken met het bedrijf, producten en diensten. Daarnaast heeft de Laspartners Multiweld Academy het doel om middels training het kennisniveau van de medewerkers verder uit te breiden.

Vacatures bij Laspartners Multiweld BV:

Functie   Locatie    

Service monteur Regio Eindhoven en Limburg m/v

 

Best

 


Bijbaan Online Content Specialist m/v

 

Barendrecht

 


Bijbaan Online SEO Specialist m/v

 

Barendrecht

 


Bijbaan Online Creative Specialist m/v

 

Barendrecht

 


Bijbaan Online SEA Specialist m/v

 

Barendrecht

 


Bijbaan Online Linkbuilding Specialist m/v

 

Barendrecht

 


Stagiair(e) Online Marketing m/v

 

Barendrecht

 

 

Zijn er geen passende vacatures maar wil je toch werken bij Laspartners Multiweld? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@lpmw.nl.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: