Visie, missie, waarden & strategie

 Wat is de kern van onze overtuiging? Wat voor bedrijf willen we worden? Wat zijn de voornaamste waarden waardoor wij ons laten leiden? En hoe willen we onze doelstellingen bereiken? Het antwoord op deze vragen is verwoord in de visie, missie en strategie van Laspartners Multiweld BV.

 

 Onze visie

De markt van onze klanten wordt steeds complexer door innovatie en continue verandering op het gebied van regel- en wetgeving. Door vervaging van de landsgrenzen neemt de buitenlandse concurrentie voor onze klanten bovendien toe. Het is dan ook onze verwachting dat veel productiefacilliteiten voor massaproductie zullen verplaatsen naar lage loon landen. Nederland daarentegen zal met name kleinere seriegroottes produceren en producten van hoogstaande kwaliteit. Om de concurrentiestrijd met lage loon landen aan te gaan hebben onze klanten dan ook een sterke behoefte aan juiste informatie, kwalitatieve producten, snelheid van leveren, bereikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid. Steeds meer klanten zullen kiezen voor één toeleverancier die met een totaalpakket deze behoeften kan invullen.

Onze missie

"Wij streven ernaar kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te leveren aan onze klanten. Laspartners Multiweld BV wil als gespecialiseerde groothandel een betrouwbare en vernieuwende partner zijn die haar klanten helpt in het realiseren van hun doelen."

Laspartners Multiweld BV is van mening dat een dergelijke aanpak leidt tot tevreden klanten wat een solide basis vormt voor een duurzame relatie met de klant. De kwaliteit van de service en klanttevredenheid kunnen alleen bereikt worden als de medewerkers van Laspartners Multiweld BV gemotiveerd zijn, over de juiste specialistische kennis beschikken en hoogwaardige producten kunnen aanbieden. Om dit te bereiken stelt Laspartners Multiweld BV wil zich als strategisch samenwerkingspartner van haar vooraanstaande leveranciers op.

Door klanten, medewerkers en leveranciers allen centraal te stellen wil Laspartners Multiweld BV het maximale rendement uit de organisatie halen wat moet leiden tot het marktleiderschap.

Onze waarden

  • Tevreden klanten
  • Leveren volgens afspraak
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Gemotiveerd en tevreden medewerkers
  • Op elkaar kunnen bouwen

Ons motto

Ons motto is “Specialisten in las- en snijtechniek”. Wij willen producten en diensten leveren die onze klanten instaat stellen om lastechniek op een effectievere en efficiëntere wijze toe te passen met behoud van kwaliteit.

Onze strategie

De belangrijkste elementen van onze strategie zijn:

1.     Verdere uitbreiding van onze activiteiten door nieuwe producten in ons assortiment op te nemen

2.     De kwaliteit van onze producten en diensten continue te verbeteren

3.     Nauw samen te werken met voornaamste relaties als klanten en leveranciers

4.     Investeren in het kennisniveau en de kwaliteit van onze medewerkers

5.     Onze expertise benutten om in verschillende segmenten en regio's te groeien

 

 

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op:
[[layout:footer]]