Flexbrite rollen

Verschillende kleuren Flexbrite rollen

Er zijn verschillende kleuren rollen die ieder geschikt zijn voor een ander materiaal, een andere toepassing en verschillende eigenschappen hebben.

  • Wit is geschikt voor bijna alle materialen, zowel metalen als kunststoffen. Deze rol kan zowel polijsten als licht reinigen. De rol vormt zich naar het materiaal en is scheurbestendig.

  • Donkerbruin is geschikt voor RVS en alle metalen. Deze rol is geschikt voor het finishen van RVS en het verwijderen van verkleuring door lassen. De rol heeft de meest agressieve handpad en een lange levensduur

  • Bruin zeer fijn is geschikt voor auto carrosserie reparatie, houtbewerking en kunsstof. De toepassingen van de rol is AAM, Automotive grondverf behandeling, het polijsten van hout en kunsstof en het materen van oppervlakken. De bijpassende steunschijf geeft een perfecte gelijkmatige finish.

  • Bruin fijn is geschikt voor het afwerken hout en kunsstof en het afronden van scherpe kunsstoffen. De rol zorgt voor een fijne finish op vele oppervlakken.

  • Bruin middel is geschikt voor metalen en kan ontbramen en roest en coatings verwijderen. De rol heeft een sterke en open structuur, loopt niet vol en heeft een lange levensduur.

  • Groen is geschikt voor metalen en kunsstof en is bedoeld voor algemeen gebruik en reinigen. De rol heeft een duurzame nylon structuur, lagere kosten en levert prima prestaties tegen een goede prijs.

  • Grijs is geschikt voor auto carrosserie reparatie, metalen en kunsstof. De toepassingen van de rol is AAM, behandelen van coatings, finishen van metaal en het afbramen van kunsstof. De rol geeft de fijnste en beste finish.

Flexbrite rollen zijn ideaal voor veel handmatige toepassingen van reinigen en finishen tot afbramen en licht polijsten in vele industrieën. De flexibiliteit zorgt voor een gelijkmatig contact met het materiaal en voorkomt insnijden of uithollen van het materiaal.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: