Lashelmen en lasschilden

Laspartners Multiweld BV heeft lashelmen en lasschilden in haar assortiment. Beide merken bieden absolute innovatie en kwaliteit op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.

North lashelmen

De lashelmen worden vervaardigd uit hoogwaardige niet vlamonderhoudende kunststof of vulkanfiber Ze zijn uitermate geschikt voor laswerkzaamheden met hoge licht- en hitte intensiteit. Kunststof wordt toegepast in vochtige omstandigheden (buitenwerk) en vulkanfiber is uitermate geschikt voor werkzaamheden boven het hoofd en andere extreme omstandigheden.

North lashelmen voor gebruik met veiligheidshelm

North heeft een lichtgewicht kunststof lashelm, voorzien van een kunststof band voor bevestiging op een veiligheidshelm. De North lashelm is opklapbaar en in verschillende standen te gebruiken. In het vaste gedeelte is een gehard blank ruitje bevestigd.

North lasschilden

De North lasschilden kunnen gebruikt worden bij korte lasperiodes en bieden bescherming tegen gevaarlijke straling welke vrijkomt bij elektrisch lassen. De glashouder heeft een verwisselbare lasruit.

Speedglas lashelmen met automatisch venster

De revolutionaire Speedglas 9000-helmen hebben vier aërodynamische luchtafvoeropeningen die uitgeademde lucht afvoeren en lasrook weren.

Bij lassers die hun helm lang neergeklapt hebben, vermindert de opstapeling van koolstofdioxide (CO2) drastisch in vergelijking met traditionele helmen. Gebruikers voelen zich de hele dag lang actiever en energieker.

Dankzij de SideWindows is het voor de lasser mogelijk rondom te blijven kijken. Zijdelingse obstakels die vroeger aan het zicht waren onttrokken, zijn nu zichtbaar door de beide zijfilters. Lassers kunnen zich nu snel en veilig op de werkplek bewegen. Helmen blijven langer veilig neergeklapt, waardoor ze doeltreffender bescherming bieden tegen schadelijke UV/IR-straling

3M-speedglashelm

Speedglas levert een ruim assortiment aan verse luchtsystemen. De verseluchtsystemen van Speedglas zijn uitgebalanceerd, lichtgewicht en compact uitgevoerd met een automatisch lasmasker met luchtverversing.

Het Adflo systeem heeft geen uitwendige batterijen of kabels en is, dankzij de afgeronde hoeken, geschikt voor het werken in nauwe ruimtes. Het exclusieve, koppelbare design laat toe om een gasfilter bovenop de deeltjesfilter te monteren voor extra bescherming tegen bepaalde organische, anorganische en zure dampen.

De speciaal vormgegeven lederen riem van het Adflo systeem biedt de gebruiker optimale bewegingsvrijheid, comfort en steun.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: