Lasnaadvoorbewerkingsmachines

Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar om een lasnaad voor te bewerken. Op die manier kan een goede start worden gemaakt voor het uiteindelijke lasproces.

Zagen

Hulpgereedschap waarmee met een standaard zaagbeugel toch een zuiver haaks afgezaagde pijp gerealiseerd wordt.

Bevelmachines

Deze machine is uitermate geschikt om laskanten te frezen, boorgaten te verzinken en materialen te ontbramen. Door zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt een enorme kostenbesparing geboden. Deze machines zijn erg compact waardoor het nu mogelijk wordt om ook op de meest onbereikbare plaatsen te komen. Denk daarbij aan het bewerken van kleine gaten, profielen en buizen.

 

De machines worden aangedreven door een krachtige motor met “Soft Start” voorziening. Daarnaast heeft deze machine een overbelasting en thermobeveiliging. De freeskop is traploos en nauwkeurig instelbaar dankzij een duidelijke waarde indicatie display. De machines zijn zeer gemakkelijk te hanteren en dankzij het lage gewicht van slechts 4,5 kg erg gebruikers vriendelijk. De freeskoppen zijn uitwisselbaar en apart te bestellen. De freeskop is voorzien van 2 hoogwaardige snijplaten die aan drie kanten (positie wisseling) bruikbaar zijn.

Buiseind bewerkingsmachines

De buiseind bewerkingsmachine kan buizen:

  • Rillen
  • Opwijden
  • Trompen
  • Verjongen

 

Deze machine leent zich uitstekend voor zowel kleine als grote series.

Ontbraammachines

Deze machines zijn geschikt voor het bewerken van buis-, profiel-, vlak- en plaatmateriaal en hebben een programma dat volledig door de klant kan worden samengesteld. Basis hierbij is het motorstation met de aandrijfas rechts of links gemonteerd of eventueel aan beide zijden. Alle machines beschikken over 2 toerentallen (1500/3000 omw/min) en zijn daardoor geschikt voor het bewerken van staal en non ferrometalen. Beide toerentallen zijn beveiligd tegen overbelasting.

Het gereedschapsstation kan voor- en achterwaarts versteld worden. De productondersteuning is in hoogte verstelbaar, voor individuele aanpassing aan het product. Aan de achterzijde van ieder gereedschapsstation bevindt zich een opening Ø90mm. voor aansluiting van een stofzak of afzuiger (optie). De meest ideale oplossing hierbij is natuurlijk het compacte onderstel met ingebouwde afzuiging.

 

Als extra toebehoren zijn leverbaar: staalborstels met verschillende draaddikten, lamellen- gebonden- of slijpschrijven in speciale uitvoeringen, opspanflenzen, stofzak, kolom en onderstel met ingebouwde afzuiging.

Bandslijpmachines

De bandslijpmachine zijn bestemd voor professioneel gebruik en geven de mogelijkheid tot contact- en vlakslijpen. De bandslijpmachines zijn leverbaar met stofzak of met geïntegreerde afzuiginrichting in het onderstel van de machine. De machines hebben een thermische beveiliging en nullastspoel, overeenkomstig EG- veiligheidsrichtlijnen.

Band/radiusslijpmachine

De nieuwe GRIT bandslijpmachines uit de GU-serie zijn uitgerust met verschillende aggregaten die zelf kunnen worden aangebouwd, waardoor de machines universeel inzetbaar zijn. De aggregaten kunnen separaat worden aangeschaft.

 

De bandslijpmachines hebben een slijpdiameter tot 200mm en worden standaard geleverd met: contactwiel Ø 200mm, werktafel / vonkenscherm, vlakslijpsupport. Contactrollen zijn leverbaar in alle diameters, tot 200mm. De machine kan snel en probleemloos worden omgebouwd.

 

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: