• Lincoln Electric E-cell lasrobot

    Lincoln Electric E-cell lasrobot

    Webshopprijs: Bel 0180 641777
    Uw prijs: Bel 0180 641777
    Beoordeel dit product
    Meer informatie

Lasrobots

De lasrobot combineert ‘s-wereld leidende lastechnologie met geavanceerde innovatie op het gebied van automatisering, om te komen tot kosten reducerende oplossingen die voldoen aan alle verwachtingen of deze zelfs overtreffen. Multiweld heeft lasrobots van Lincoln Electrics en Fanuc Robotics in haar assortiment.

Lasrobots van Lincoln Electric

Doordat de Lincoln Electric E-cell lasrobot in een cel met 2 vaste tafels geplaatst is kunnen zonder verdere rotatie  kleine tot middelgrote onderdelen gelast worden. Door de inrichting van de cel worden de capaciteiten van de lasrobot optimaal benut. Dit maakt de cel uitermate geschikt voor flexibele productieprocessen. De Lincoln Electric E-Cell lasrobot is ontworpen als aantrekkelijke en goedkope oplossing voor arbeidsintensief laswerk tevens wordt de lasrobot gebruiksklaar en compleet geleverd. In combinatie met de Lincoln Electric Powerwave stroombron kan de Lincoln Electric E-Cell lasrobot optimaal presteren bij verschillende pulsevormen zoals Pulsed MIG, Rapid Arc, Power Mode en Pulse on Pulse. Met de Lincoln Electric E-Cell bestaat zelfs de mogelijkheid om STT te lassen. Gegarandeerd een optimale samenwerking tussen robot en lasapparatuur door de toepassing van de nieuwe Ardlink software.

Lasrobots van Fanuc

Fanuc Robotics is een toonaangevende leverancier op het gebied van robot automatisering. Wereldwijd zijn er meer dan 220.000 Fanuc robots geïnstalleerd bestaande uit meer dan 200 verschillende modellen. Met draagcapaciteiten van 0.5 kg tot 1350 kg. Fanuc lasrobots worden in tal van industrieën gebruikt zoals de lucht- en ruimtevaart, automobiel industrie, groene energie, consumptie goederen, voedsel, gereedschapsmachines en de farmaceutische industrie. Fanuc Robotics biedt een combinatie van betrouwbare en intelligente robots. Proces expertise en ondersteunende diensten.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: