Lastoebehoren voor MIG/MAG lassen

Multiweld heeft in haar assortiment lastoebehoren voor het TIG lassen. Hierdoor wordt het TIG lassen simpeler en economischer, waardoor de productiviteit verbeterd.Lastoortsen zijn leverbaar in vele uitvoeringen met rubber, nylon of rubber/leer hoezen. Met een enkele of dubbele schakelaar of met stroomregeling in het handvat. Verder zijn aansluitingen leverbaar voor alle typen lasapparatuur.

MIG Pistolen

Linc Gun: Met de Linc Gun laspistolen biedt Lincoln Electric een komplete reeks MIG pistolen. Voor elke toepassing is een geschikt pistool beschikbaar. Al deze pistolen zijn uitgevoerd met een ergonomische grip, knikbeschermers aan de pistool en machine zijde, verende contact pennen en een kogelgewricht.

MIG Pistolen Binzel

Binzel: Binzel laspistolen staan garant voor optimale techniek en kwaliteit, zodat ze bij alle toepassingen goede resultaten geven. De laspistolen van Binzel kenmerken zich door optimale koeling, hoge standtijden, ergonomische handgrepen, lichte en flexibele slangenpakketten en een lange levensduur. De laspistolen zijn zowel lucht gekoeld als water gekoeld verkrijgbaar.

Draadgeleidespiralen Lucht

Lucht: Deze spiralen zijn te herkennen aan hun kleurgecodeerde isolering. Deze isolering verhindert dat het beschermgas via de spiraal en centraalstekker langs achter naar buiten kan stromen. Bij geïsoleerde spiralen moet vooraan gedeeltelijk de isolatie verwijderd zijn om het afsmelten van de isolatie en eventuele gasafdichting in de zwanehals te voorkomen.

Draadgeleidespiralen Water

Water: hier is isolering van de spiraal niet noodzakelijk daar er voor de gasdoorvoer een aparte slang voorzien is.

Draadgeleidespiralen Kunststof

Kunststof: Indien er problemen zijn met stroomoverdracht of bij hoge temperaturen kan men gebruik maken van de combi-teflongeleiders. Dit zijn spiralen waar een combinatie gemaakt wordt van de teflongeleiders en een stukje koperspiraal dat vooraan op het teflon bevestigd is. Bij aluminium geeft dit een duidelijk merkbare verbetering van de stroomoverdracht. De combi-teflongeleiders zijn te verkrijgen in de kleurgecodeerde teflon-, koolteflon- en kunststof uitvoering.

Draadgeleiders Teflon

Teflon: Teflongeleiders voor alu- en speciale draden. Deze worden toegepast wanneer er gelast wordt met aluminiumdraden of hooggelegeerde draden(RVS) daar deze draden een betere geleiding vereisen.

Draadgeleiders Kool-teflon

Kool-teflon: Koolteflon voor alu- en speciale draden. De koolteflon spiralen zijn zwart en herkenbaar aan hun ruwe uiterlijk. Ze hebben betere slijtvaste eigenschappen en een kleinere wrijvingsweerstand dan de standaard teflonspiralen.

Draadgeleiders Combi-teflon

Combi-teflon: Indien er problemen zijn met stroomoverdracht of bij hoge temperaturen kan men gebruik maken van de combi-teflongeleiders. Dit zijn spiralen waar een combinatie gemaakt wordt van de teflongeleiders en een stukje koperspiraal dat vooraan op het teflon bevestigd is. Bij aluminium geeft dit een duidelijk merkbare verbetering van de stroomoverdracht. De combi-teflongeleiders zijn te verkrijgen in de kleurgecodeerde teflon-, koolteflon- en kunststof uitvoering.

Draadgeleiders Combi-kool-teflon

Combi-kool-teflon: Indien er problemen zijn met stroomoverdracht of bij hoge temperaturen kan men gebruik maken van de combi-teflongeleiders. Dit zijn spiralen waar een combinatie gemaakt wordt van de teflongeleiders en een stukje koperspiraal dat vooraan op het teflon bevestigd is. Bij aluminium geeft dit een duidelijk merkbare verbetering van de stroomoverdracht. De combi-teflongeleiders zijn te verkrijgen in de kleurgecodeerde teflon-, koolteflon- en kunststof uitvoering.

Draadgeleiders Combi-kunststof

Combi-kunststof: Indien er problemen zijn met stroomoverdracht of bij hoge temperaturen kan men gebruik maken van de combi-teflongeleiders. Dit zijn spiralen waar een combinatie gemaakt wordt van de teflongeleiders en een stukje koperspiraal dat vooraan op het teflon bevestigd is. Bij aluminium geeft dit een duidelijk merkbare verbetering van de stroomoverdracht. De combi-teflongeleiders zijn te verkrijgen in de kleurgecodeerde teflon-, koolteflon- en kunststof uitvoering.

Welper draadkniptangen

Welper tangen: Welper tang voor het knippen van draad, reinigen van gasmondstuk, verwijderen van gasmondstuk en monteren van de contacttip.

Draadkniptangen

Draadkniptangen: Draadkniptang met maar liefst 4 functies: voor het knippen, reinigen van gasmondstuk, verwijderen van gasmondstuk en monteren van draadmondstuk.

Anti-spat middelen

Anti-spat spray of vet wordt bij het MIG lassen gebruikt om te voorkomen dat lasspatten zich vasthechten op het contactmondstuk, het gasmondstuk of eventueel het werkstuk.

Draadreinigsystemen

Diverse artikelen om de draad te reinigen voordat hij het draadaanvoersysteem en het laspistool ingaat.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: