Mechanisatie

Ter bevordering van de productiviteit en om de kosten van het productieproces te reduceren zijn er diverse mechanische toepassingen ontwikkeld. Laspartners Multiweld BV beschikt over een breed assortiment manipulatie apparatuur. Deze apparatuur is beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. Het assortiment manipulatie apparatuur bestaat uit:

Lasrobots

De lasrobot combineert ‘s-wereld leidende lastechnologie met geavanceerde innovatie op het gebied van automatisering, om te komen tot kosten reducerende oplossingen die voldoen aan alle verwachtingen of deze zelfs overtreffen. Multiweld heeft lasrobots van Lincoln Electrics en Fanuc Robotics in haar assortiment.

Lincoln Electric 
Met meer dan een eeuw wereldleiderschap in las- en snij-innovaties, bezit Lincoln Electric unieke mogelijkheden voor het robotlassen. Als fabrikant van zowel de lasapparatuur als consumables, is Lincoln Electric in staat om systemen te ontwikkelen die procesgedreven zijn.

 

Fanuc Robotics
Lastechnologie wordt gecomplementeerd door de innovaties van Fanuc Robotics. Fanuc is ’s werelds grootste leverancier van robotsystemen.

 

Lasdraaitafels

Er zijn 3 soorten lasdraaitafels verkrijgbaar:

  • Kantelbare lasdraaitafels
  • Horizontale lasdraaitafels
  • Verticale lasdraaitafels 

Het draagvermogen van de lasdraaitafels is als volgt: 

  • Kantelbare lasdraaitafels zijn verkrijgbaar met een draagvermogen vanaf 250 kg tot 10 ton
  • Horizontale lasdraaitafel zijn verkrijgbaar met een draagvermogen vanaf 5 ton tot 60 ton
  • Vertikale lasdraaitafel zijn verkrijgbaar met een draagvermogen vanaf 500 kg tot 3000 kg

Rollenbanken

Rollenbanken worden gebruikt voor het draaien van pijpen, tanks en dergelijke. Behalve de normale rollenbanken zijn er ook zelfstellende rollenbanken verkrijgbaar. Deze zijn voorzien van zelfstellende wielen die zich automatisch aanpassen aan de diameter van het werkstuk.

  • Rollenbanken zijn verkrijgbaar met een draagvermogen vanaf 2,5 ton tot 50 ton
  • Zelfstellende rollenbanken zijn verkrijgbaar met een draagvermogen vanaf 5 ton tot 30 ton

Orbitaal lasapparatuur

Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw is het orbitaal lassen als lasproces steeds vaker toegepast. Het proces kent vele toepassingen al vanwege zijn specifieke voordelen.
Het orbitaal-lassen is in de basis het TIG proces dat geautomatiseerd wordt uitgevoerd. De boog wordt onderhouden door een wolfraamelektrode welke aan de buitenzijde van de pijp om de lasnaad draait.

Snij-mechanisatie

Fabrieks automatisering van alle productie systemen alsmede systematisering van lassen is nu mogelijk door middel van verfijning en multi-modellering van een controle unit. (een apparaat dat de positie van het gereedschap doormiddel van gecontroleerde stijgende / verlagende, rotatie en achterwaartse bewegingen).Koike produceert producten en apparatuur die nodig zijn voor de werking van een zeer productief productiesysteem.

Buigmachines

Het assortiment van Gelber Bieger bestaat uit verschillende soorten buigmachines, hand-machines, pijpmachines, profiel buigmachines, platte buigmachines, ronde buigmachines, platen buigtafel en universele of gecombineerde buigmachines. De producten van Gelber Bieger worden in verschillende industrieën gebruikt waaronder de metaalbewerkingsindustrie, montage en het artistiek smeden.

Klauwplaten

Het assortiment klauwplaten van Laspartners Multiweld BV bevat verschillende typen zelfcentrerende drieklauwen en spanklemmen van het merk Mulax. Deze zelfcentrerende drieklauwen en spanklemmen zijn in combinatie met manipulatie-apparatuur van het merk Mulax en andere merken te gebruiken.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: