Het laatste nieuws

Afwijkende openingstijden i.v.m. de feestdagen 2016-2017

Tijdens en rond de feestdagen hebben wij afwijkende openingstijden.

Lees meer...

Klantverhaal: “Investeren leidt tot nieuwe kansen”

Een snelgroeiend bedrijf en tevens klant van Laspartners Multiweld is The Stainless Solutions Group in Giessen. Onlangs hebben zij een machine aangeschaft voor het automatiseren van een lasproces. Laspartners Multiweld gaat in gesprek met Hans van Rangelrooij, Business Development Manager en Enrico Klop, eigenaar en oprichter van The Stainless Solutions Group.

Lees meer...

SuperDuplex lassen met rutiel gevulde draad

Het gebruik van SuperDuplex neemt toe in industriesegmenten zoals olie & gas, offshore, papier, voedingsmiddelen, waterbehandelings- en ontziltingsinstallaties. Daarnaast ook in de tankbouw voor opslag van olie en chemicaliën, chemische industrie en rookgasbehandelingsystemen in de energiecentrales.

Lees meer...

De voordelen van plasma ten opzichte van autogeen

De voordelen van het plasmasnijden, ten opzichte van het autogeen snijden, zijn zeer uiteenlopend. Snijden met plasma is namelijk veiliger, goedkoper en plasmasnijden heeft bovendien een zeer breed toepassingsgebied.

Lees meer...

Onderscheidend door veelzijdige service

Als totaalleverancier op het lastechnische vlak streeft Laspartners Multiweld niet alleen naar de levering van de beste producten, maar ook naar de beste service. Want producten kan men tegenwoordig overal krijgen, de service zorgt voor een onderscheidend karakter.

Lees meer...
Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: