Het laatste nieuws

Ons nieuwe magazine is uit!

In deze editie van ons magazine staan trends en ontwikkelingen centraal. Om het bestaansrecht van bedrijven te waarborgen, is het belangrijk om hierop te anticiperen. Onze redactie heeft een aantal relaties geïnterviewd en gevraagd naar hun visie op de toekomst en hoe zij hierop inspelen.

Lees meer...

Laspartners Multiweld stelt gespecialiseerd assortiment centraal tijdens NIL verbindingsweek

Tijdens de deelname aan de NIL verbindingsweek legt Laspartners Multiweld deze keer de focus op haar gespecialiseerde assortiment. Dit bestaat veelal uit innovatieve producten die bijdragen aan het eenvoudiger, sneller en efficiënter laten verlopen van laswerkzaamheden. De NIL verbindingsweek vindt, gelijktijdig met METAVAK, plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in de evenementenhal Gorinchem. Laspartners Multiweld is te vinden in stand 356.

Lees meer...

Onze nieuwe actiefolder is uit

In onze nieuwste actiefolder staan weer een hoop nieuwe scherpe aanbiedingen. Zo ontvang je maar liefst € 1.000,00 korting op de nieuwe Markator Flymarker Mini. Ook zijn er verschillende typen lashelmen in de aanbieding en bovendien hebben wij weer een uitgebreid aanbod van Mulax producten tegen hele scherpe actieprijzen.

Lees meer...

Nieuwe actiefolder Siegmund lastafels 15 september tot en met 14 november 2016

Om te voldoen aan de steeds grotere wordende vraag en de concurrentie voor te blijven in flexibiliteit en nauwkeurigheid, biedt Siegmund diverse mogelijkheden om je werkruimte op maat uit te breiden en flexibel aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Lees meer...

Onze producten in de praktijk bij racefietsenbouwer Herman Braun

Onze klant Herman Braun is een specialist in het bouwen van licht stalen racefiets frames. Het bedrijf Herman Braun is opgericht in 1983 en inmiddels uitgegroeid tot de meest moderne framebouwfabriek van Nederland.

Lees meer...
Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: