Oogbescherming en gelaatsbescherming

Laspartners Multiweld BV heeft in haar assortiment ook oogbescherming en gelaatsbescherming. Een juiste bescherming van het gelaat is noodzakelijk en de producten moeten daarom kwalitatief voldoen aan elke vorm van bescherming.

 

Veiligheidsbrillen North

Werknemers die in aanraking komen met bijvoorbeeld hitte en spattende metalen, moeten altijd verzekerd zijn van een goedgekeurde veiligheidsbril. Sommige brillen zijn via de opticien ook op sterkte verkrijgbaar. Nadat de bril door North Safety is geproduceerd en gecontroleerd wordt deze geretourneerd aan de opticien, die vervolgens de medewerker in kennis stelt van het gereed zijn van de bril. De faktuur ontvangt u gewoon van Laspartners Multiweld BV.    

Gelaatsschermen North

Belangrijk voor de keuze van het juiste gelaatsscherm is de mate van bescherming die moet worden geboden. Is een hoge of lage mechanische bescherming nodig of moet het gelaatsscherm tegen chemicaliën worden ingezet?

Lasbrillen North

 

Lasbrillen voor eenvoudig (autogeen) las/slijpwerk. Welke beschermen tegen straling van autogeen lassen activiteiten en effecten van rondvliegende deeltjes van een laag energieverbruik. Ook tegen vloeistofdruppels, mist, nevel gewassen en fijn stof. Voldoen aan alle normen.

 

 

 

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: