Laspartners Multiweld BV is de specialist van lassend Nederland en België. Als specialist kunnen we uit bijna 80 jaar ervaring putten. Wij hebben dan ook kennis en kunde van de lastechniek in al onze facetten.

Kwaliteit is waar het bij Laspartners Multiweld BV om draait. Onze klanten stellen hoge eisen als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en efficiency. We verkopen dan ook alleen A-merken van zorgvuldig geselecteerde leveranciers die voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen.

Wij hebben niet alleen het breedste assortiment binnen de lastechniek, ook zijn de producten op alle vestigingen ruim voorradig. Dit geldt tevens voor de technische dienst die op iedere locatie alle merken lasapparatuur kan repareren, keuren en onderhouden.

Advisering is één van de diensten die de toegevoegde waarde van Laspartners Multiweld BV compleet maakt. Vanuit de 7 vestigingen bieden onze lasspecialisten ondersteuning bij het opstellen van lasprocedures en certificeringstrajecten in het kader van NEN-EN 1090.

Een andere belangrijke waarde van Laspartners Multiweld BV is klantgerichtheid. Hierbinnen staat het intensieve contact met de klant centraal.  Met ruim 90 kundige medewerkers staan wij dan ook dagelijks klaar om klanten te ontzorgen door als een partner specifieke kennis en ondersteuning te bieden.

Laspartners Multiweld BV is zowel ISO 9001: 2008 als VCA* gecertificeerd. Tevens is Laspartners Multiweld door het Nederlands Instituut voor de Lastechniek gemachtigd voor het afnemen van lasserskwalificaties. Daarnaast is Laspartners Multiweld door DNV GL gecertificeerd om lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties af te nemen. U kunt de certifcaten hieronder downloaden.

Downloads

ISO 9001: 2008
VCA*
Machtiging afname Lasserskwalificaties
Algemene leveringsvoorwaarden

  

Tot slot verzorgt Laspartners Multiweld diverse NIL opleidingen niveau 1 en 2, opleidingen op maat en bedrijfstrainingen in haar lasschool of op locatie.

Interesse in een kennismaking met onze organisatie? Neem dan contact op via 088-6641777 of bezoek één van de 7 vestigingen in Barendrecht, Best, Gent, Middelburg, Montfoort, Sliedrecht of Terneuzen.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: