Het concept

De EXTRACTOR toorts heeft een ingebouwde afzuigmodule. De toorts kan eenvoudig worden aangesloten op een centrale afzuiging of een zelfstandige unit. De EXTRACTOR vermindert de blootstelling van de lasser aan lasrook met maar liefst 90-95%.

Schakel modules en opties

Er zijn verschillende modules beschikbaar, zoals een-,twee- en drie-druks schakelaars, evenals een digitale versie. In combinatie met een volledig programmeerbare digitale print van uw machineleverancier, waardoor u in staat bent om uw machine op afstand te bedienen.

Lasrook

  Lasrook ontstaat bij las- en snijwerkzaamheden. Deze lasrook bestaat uit een mengsel van vaste deeltjes en lasdampen (gassen). Meer dan 90% ervan ontstaat door verdamping van stoffen afkomstig van toevoegmateriaal. Lasrook is een gevaar voor de gezondheid en lassers die aan te veel lasrook worden blootgesteld lopen een hoger risico op het ontwikkelen van astma, bronchitis, COPD en hart- en vaatziekten.

 

Revolutionair systeem

  • Gas en water gekoeld. Er zijn 2 types toortsen: een watergekoelde 550 Amp en een gasgekoelde 320 Amp. Beiden met 100% inschakelduur.
  • Het voordeel. De EXTRACTOR is een zeer lichte toorts: slechts 1,3 kg (lichter dan een standaard 510 toorts). Vanwege de kleine afmetingen van de handgreep, zal de lasser geen verschil voelen tussen de EXTRACTOR en een conventionele lastoorts.
  • Comfortable schakelaar. Vanwege een volledig gesloten schakelaar systeem, kan er geen vuil in de micro-schakelaar komen. 
  • Smalle handgreep. Er is een mooie smalle handgreep ontwikkeld om maximum lascomfort mogelijk te maken. 
  • Draaibare ondersteuning. Door een draaibare kabelondersteuning met volledige draaibaarheid komt er minder druk op de pols. 

 

Download hier de brochure.

Uw winkelwagen

Aantal artikelen: 0 |Totaal € 0

DIRECT AFREKENEN
Op de hoogte blijven?
Volg ons op: