Bekijk alle
categorieen

Inelco Neutrix droge wolfraamelektroden slijpmachine (230V)

voorraad

Neutrix droge wolfraamelektroden slijpmachine (230V)
Neutrix droge wolfraamelektroden slijpmachine (230V)
ONZE PRIJS: € 745,00

exclusief btw

INFORMATIE AANVRAGEN
2
5 werkdagen
MD02.02.00001
88896022

Inelco Neutrix droge wolfraamelektroden slijpmachine (230V)

De Neutrix wolfraamelektrodeslijper van Inelco is perfect voor het slijpen van alle gangbare typen wolfraamelectroden. Deze machine wordt compleet geleverd in een handige opbergkoffer. De Neutrix is leverbaar als 230V machine en als snoerloze accumachine.

De slimme en veilige wolfraamelectrodeslijper

De Neutrix is een compacte draagbare wolfraamelectrodeslijpmachine ontworpen voor het gebruik in werkplaatsen en op locatie. Hij is een eenvoudig te bedienen en geeft u de zekerheid van een centrische en goed geslepen elektrodepunt. De Neutrix is de eerste wolfraamslijper welke met behulp van een geïntegreerd filtersysteem het gevaarlijke stof opvangt. De Neutrix is uitgevoerd met een vernieuwd inspansysteem waardoor de levensduur van het diamanten slijpwiel wordt verdrievoudigd. De Neutrix kan gebruikt worden voor het slijpen van elektrode met een diameter van 1 tot en met 4 mm en is instelbaar voor slijphoeken van 15 tot 90 graden.

De Neutrix zorgt voor een maximaal economisch gebruik van uw elektrode, u slijpt per keer max. 0,3 mm af. Met de Neutrix slijper kunt u uw elektrode perfect slijpen tot een gebruikslengte van 25 mm.

Geen gezondheidsrisico’s

 

Bij conventioneel slijpen, zelfs met een afzuigsysteem, kan niet worden voorkomen dat wolfraamslijpsel in de longen van de lasser en in de werkplaats terechtkomt. Het compleet gesloten systeem van de Neutrix voorkomt dit voor 100%.

Optimale laskwaliteit van de Ultima TIG

Elke TIG-elektrode moet op de juiste manier geslepen worden om een optimale smeltbadbeheersing te waarborgen. De Ultima TIG waarborgt een perfect, in de lengte richting geslepen wolfraamelectrode. Hierdoor krijgt deze betere ontsteekeigenschappen en lasresultaten.

Economisch in gebruik

De tophoek is uiterst eenvoudig in te stellen en garandeert een minimaal afslijpsel en dus een langere levensduur van de electrode. Met de meeste slijpmachines kan men maar 12 tot 15 keer slijpen, waarna de wolfraamelectrode weggegooid moet worden. Met een goede instelling slijpt de Ultima TIG van Inelco per slijpbeurt niet meer dan 0,5mm van de wolfraamelectrode.

LEES MEER

Voorraad per vestiging

Voorraden

Magazijn Voorraad
Magazijn Barendrecht 2
Totaal: 2
Vergelijkbare producten
Inelco Neutrix motor 230V 50/60 HZ 800W Neutrix motor 230V 50/60 HZ 800W
MD02.00.00001
Positie nr.1
€ 302,72/Stuks

exclusief btw


Inelco Neutra WE slijpmachine MK-II Neutra WE slijpmachine MK-II
MD02.00.00002
Neutra positie nr.
€ 1.605,00

exclusief btw


Inelco Neutra U wiel Neutra U wiel
MD02.01.00015
Neutra positie nr. 3
€ 7,94

exclusief btw


Klantbeoordelingen voor Inelco Neutrix droge wolfraamelektroden slijpmachine (230V)
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Graag de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld invoeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bekeken