A Breath of Fresh Air

Als het gaat om het veilig uitvoeren van laswerkzaamheden, is het waarborgen van een gezonde werkomgeving van het grootste belang. Dagelijks worden lassers blootgesteld aan een scala aan gevaren, variërend van vonken en spatten tot schadelijke dampen en rook. Dit kan niet alleen onmiddellijke schade veroorzaken, maar ook op de lange termijn ernstige gezondheidsproblemen aanrichten. In deze cruciale aspecten van lasveiligheid is 3M al meer dan 50 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het bedrijf heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid met hun ademhalingsbeschermingssystemen. Deze worden wereldwijd erkend als de gouden standaard voor bescherming tegen de gevaren van lassen.

Een essentieel onderdeel van het arsenaal aan PBM voor professionele lassers is de lashelm met het 3M™ Adflo™ motoraangedreven ademhalingssysteem, gekoppeld aan het 3M™ Speedglas™ automatische lasfilter. Deze combinatie van geavanceerde technologieën biedt een ongeëvenaarde bescherming en comfort voor lassers in alle soorten werkomgevingen.
De lashelm zelf is ontworpen met de hoogste normen voor oog- en gezichtsbescherming in gedachten. Het beschermt niet alleen tegen de directe gevaren van lassen, zoals vonken, spatten en schadelijke straling zoals ultraviolet (UV) en infrarood (IR), maar biedt ook bescherming tegen deeltjes en verontreinigende stoffen die in de lucht worden verspreid tijdens lasprocessen.

Speedglas Lashelm G5-01 met Adflo
MD60.06.617830 | 3M
Met Adflo ademhalingssysteem
Slank profiel en ergonomisch ontwerp
Groot en helder visier
1.460,00 per stuk

Maandag verzonden

Wat het 3M™ Adflo™ ademhalingssysteem onderscheidt, is het geavanceerde ontwerp dat lassers voorziet van een constante, gefilterde luchtstroom tijdens het werk. Dit vermindert niet alleen de blootstelling aan schadelijke dampen en rook, maar zorgt ook voor een comfortabelere werkomgeving en vermindert vermoeidheid tijdens langdurige werksessies.

De 3M Speedglas lashelmen in combinatie met 3M Adflo ademhalingssystemen bieden een complete oplossing voor de veiligheidsbehoeften van professionele lassers. Niet alleen voldoen ze aan de hoogste normen voor bescherming en comfort, maar ze dragen ook bij aan het welzijn en de productiviteit van degenen die ze dragen. Als je op zoek bent naar de ultieme bescherming tijdens jouw laswerkzaamheden, dan is de keuze voor 3M een vanzelfsprekende.

Speedglas 9100 Air met Adflo en opbergtas
MD60.06.567726 | 3M
7 kleurinstellingen
Met ADF X, XX of XXi filter
9100 Air laskap inclusief Adflo verseluchtsysteem
2.077,13 per stuk

Levertijd 1-4 weken

Speedglas 9100MP Laskap + Adflo en opbergtas incl. lasfilter
MD60.06.577726 | 3M
Inclusief Adflo ademhalingssysteem
Inclusief opbergtas
Hoogwaardige kwaliteit
Van 1.910,00 per stuk

Levertijd 3-4 weken

Speedglas Lashelm G5-01 met Adflo
MD60.06.617830 | 3M
Met Adflo ademhalingssysteem
Slank profiel en ergonomisch ontwerp
Groot en helder visier
1.460,00 per stuk

Maandag verzonden

Hulp nodig?