G5-03_Speedglas_3M_lashelm

Nieuw van 3M: Speedglas G5-03 lashelm

In deze blog leggen wij je uit waarom de Speedglas G5-03 lashelm van 3m perfect bij je past in jouw rol als ervaren lasser. De volledige brochure met alle specificaties bekijk je via onderstaande knop:

Farewell to compromises

Ben jij een professionele lasser die verschillende las- en slijpwerkzaamheden uitvoert? Dan heb je een lashelm nodig die veelzijdig is, zodat je geen compromissen hoeft te doen aan functies, prestaties of veiligheid. Daarom heeft 3M™ de Speedglas™ Lashelm G5-03 ontworpen. De flexibiliteit waardoor jij beter presteert!

Speciaal voor de lasser die..

3M Speedglas Lashelmen uit de G5-03 serie zijn speciaal ontworpen voor de lasser die hoge eisen stelt aan bescherming, veiligheid en multifunctionaliteit. Zo bieden de lashelmen zowel adembescherming als bescherming tegen straling, denk hierbij aan straling veroorzaakt door laslicht zoals UV en IR. De G5-03 lashelmen leveren verder een uitstekend zicht, zijn comfortabel te dragen en bieden een goede balans. Moet je snel wisselen tussen werkzaamheden? De G5-03 lashelmen bieden daarin uitkomst omdat je er naast het lassen ook slijpwerkzaamheden mee uit kunt voeren. Om de veiligheid van de lasser nog meer te vergroten zijn de G5-03 lashelmen compatibel met een verscheidenheid aan veiligheidshelmen. 

Ademhalingsbescherming
Bescherming tegen straling
Uitstekend zicht
Geschikt voor slijpwerkzaamheden
Comfortabel en goed gebalanceerd
Compatibiliteit met een veiligheidshelm

Één geweldig ontwerp

3M Speedglas Lashelmen uit de G5-03 serie zijn ontworpen voor de professionele lasser en bieden modulariteit en een ruime keuze aan accessoires. Het geweldige ontwerp beschikt over een ergonomische hoofdband, met instelbare luchtverdeling, externe aanpassing van de luchtverdeling, selectie van de luchtverdeling, selectie van uitgebreide bescherming. Ook beschikt de tweedelige helm over een TAP-functie voor slijpen en snijden, uitgebreide bescherming, sidewindows, veiligheidshelm adapter en een optie om de binnenruit te voorzien van antidamp coating.

Helder zicht vóór, tijdens en na het lassen

Dankzij de Natural Colour Technology zijn de kleuren helderder en realistischer in zowel de lichte als de donkere stand. Het realistische beeld kan het volgende mogelijk maken: nauwkeurigheid, productiviteit en kwaliteit. Voor beter zicht en controle over jouw lasbad wordt de 3M Speedglas Variable Colour Technology geïntroduceerd. Het verandert de kleuren die door het lasfilter in de donkere stand worden gezien. 

3M biedt drie verschillende vernieuwde automatisch donkerkleurende filters met passieve lenzen aan. Voor maximaal voordeel zijn de 3M Speedglas G5-01-filters ook op de G5-03 helm en vice versa.

G5-01/03VC (variabele kleur)

 • De variabele kleurtechnologie beschikt over drie selecteerbare kleuren in donkere stand.
 • Met TAP functie
 • Tint 14-instellingen voor lassen met hogere ampère
 • Met vier sensoren voor boogdetectie
 • Bluetooth-verbinding

G5-01/03TW (hechtlassen)

 • De lichte stand van 2,5
 • Met TAP-functie
 • Met vier sensoren voor boogdetectie
 • Bluetooth-verbinding

G5-01/03NC

 • Handmatig te vergrendelen in de lichte stand om te slijpen
 • Handmatig te vergrendelen om in kleur 5 te kunnen snijden
 • Met 3 sensoren voor boogdetectie

Verbeter de kwaliteit van jouw snijwerk!

Door de lichte stand 2,5 in combinatie van een werklamp kan je met beter licht slijpen. Door middel van de TAP-functie kan er snel en eenvoudig geschakeld worden tussen de las-en GRIND- (of CUT) modus.

Lichte stand 2,5

Het G5-01/03TW automatisch donkerkleurend filter is het meest geschikt voor hechtlassen en slijpen.

TAP-functie

Om snel te kunnen schakelen tussen de modi (GRIND/CUT en WELD) door simpelweg met jouw hand 3 keer op de zijkant van de helm te tikken.

Werklamp

Om het zicht op je werkstuk nog meer te verbeteren kun je gebruik maken van de optionele op de lashelm gemonteerde werklamp.

Benieuwd of de nieuwe Speedglas G5-03 lashelm iets voor jou is? Wij adviseren je graag via onze contactmogelijkheden:


De volledige brochure met alle specificaties bekijk je via onderstaande knop:

Speedglas G5-03 Pro Laskap
MD60.06.631820 | 3M
Ultieme veelzijdigheid
Optimaal comfort en veiligheid
Perfect zicht op laswerkzaamheden
Van 416,00 per stuk

Vandaag verzonden

Speedglas G5-03 Pro Laskap
MD60.06.631830 | 3M
Ultieme veelzijdigheid
Optimaal comfort en veiligheid
Perfect zicht op laswerkzaamheden
Van 496,00 per stuk

Vandaag verzonden

Hulp nodig?