G.B.C. Industrial Tools, exclusief bij LPMW

LPMW is dé specialist op gebied van lassen en alles wat daarbij komt kijken. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat kan gerealiseerd worden met de machines en producten van G.B.C. Industrial Tools. Sinds april heeft LPMW een exclusieve samenwerking met G.B.C.

De producten van G.B.C. Industrial tools zijn breed inzetbaar voor het snijden en afschuinen van pijpen en platen. Pijpsnijders, freesmachines, afschuinmachines, flensbewerkingsmachines en alle producten van G.B.C. zijn al meer dan dertig jaar bekend in het hele werkveld en staan wereldwijd synoniem voor betrouwbaarheid en technologische ontwikkeling. Alles wat je nodig kan hebben om een lasnaad goed voor te bereiden kan met de producten van G.B.C. gerealiseerd worden.

LPMW is trots om als enige dealer in Nederland de producten van G.B.C. in het assortiment te kunnen aanbieden. LPMW wilt dat iedere lassen zijn werk optimaal kan voorbereiden. GBC biedt een diepgaande kennis en productportfolio binnen de lasnaadvoorbewerking die essentieel is om .

“Door GBC in te voegen in ons pakket wordt ons assortiment compleet en duidelijk. Ons partnerschap is gebaseerd op een gezamenlijk doel om lassend Nederland op een hoger niveau te krijgen. Een goede las, is een goede voorbereiding. Op deze manier blijft LPMW dé lasspecialist.” Christian Slot - Productmanager LPMW.

Bekijk hier het assortiment G.B.C. industrial tools bij LPMW

Assortiment G.B.C.

Hulp nodig?