ALIGNER Threaded PINS up to 30" flange

Artikelnummer: MD05.03.38240-T

100,00 per stuk

Vandaag verzonden

Makkelijk in gebruik
Eenvoudig vervangen
Voor meerdere maten geschikt
Productinformatie "ALIGNER Threaded PINS up to 30" flange"

De Flange wizard aligner maakt het mogelijk pijp/flens verbindingen uit te lijnen. De Flange wizard aligner is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Pijpflens uitlijner bespaart u kostbare voorbereidingstijd, in de meeste gevallen wordt de fit tijd met de helft bekort en voorkomt frustratie van het plaatsen van een waterpas op verbindingspennen of bouten.

Flange Wizard Aligner "Threaded pin" uitvoering: geschikt voor flenzen t/m 30”. Dit model heeft verbindingspennen met schroefdraad en is geschikt voor flenzen tot 30" - 150 lbs ( ca. 63mm. dik). Past op flenzen met gaten met een diameter van 12,5 tot 36mm. Eén pen is voorzien van een waterpas voor eenvoudige verticale uitlijning.

Alle modellen van de Pijpflens uitlijner passen in 2 flensgaten en stellen u in staat in één handeling 2 gaten van de flens horizontaal te stellen alsook de voorzijde van de flens verticaal. Daarnaast zijn alle uitvoeringen nu uitgevoerd met een 360 graden waterpas en kunnen eenvoudig vervangen worden.

Voordelen van de ALIGNER Threaded PINS up to 30" flange:

  • Makkelijk uitlijnen
  • Bespaart tijd
  • Past op verschillend flenzen
  • Eenvoudig te vervangen
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Producttype: Power pin Tips
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?