Centering Head small 1/2"-6"

Artikelnummer: MD05.03.53025

85,00 per stuk

Morgen verzonden

Productinformatie "Centering Head small 1/2"-6""

De Flange Wizard entering Head small is geschikt voor buizen van ½ “tot 6” De “Kleine standaard magnetische centreerbok” met een uit één stuk gemaakte Y basis is gemaakt om een centerpunt te maken onder iedere willekeurige hoek van de omtrek van de pijp of vat ( in –of als uitwendig). Ook te gebruiken als gradenboog of neem de geharde punt eruit voor het markeren van andere werkstukken Het enige verschil met art. nr. 53076 is het formaat. Het is gemaakt van een uitstekende kwaliteit aluminium en is na bewerking geanodiseerd Eventuele reparatie van de draaibare waterpas is een fluitje van een cent. De sticker met schaalverdeling van 2 ½ graden op het frame is eveneens vervangbaar.

Een onmisbaar stuk gereedschap dat in geen enkele gereedschapkist van lasser of fitter mag ontbreken. De nieuwe kleine standaard centreerbok met zijn uit één stuk vervaardigde Y vorm is nu voorzien magneten in beide voeten. Voor de gebruiker veiliger en nauwkeuriger om markeringen te maken.

De centreerbok is gemaakt om een centerpunt te maken onder elke willekeurige hoek op de binnen of buitenzijde van een pijp of reservoir. Gebruik hem als een gradenboog of verwijder de geharde centerpunt voor het markeren van andere werkstukken.

De 360 graden waterpas is vervangbaar. De schaalverdelingsticker is eveneens vervangbaar en zo doende heeft u een duurzaam stuk gereedschap Een onmisbaar stuk gereedschap dat in geen enkele gereedschapskist van de lasser of fitter mag ontbreken.

Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Producttype: Centreerbokken
Overige specificaties
Geschikt voor pijpdiameter: 0,5-6"
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Aanbevolen

Aanbevolen

Centering Head (8"-48")
MD05.03.53076 |
97,50 per stuk

Morgen verzonden

Hulp nodig?