Houd grip op je laswerk met WeldEye

Bij LPMW weten we hoe belangrijk het is om de kennis te hebben van hoe je een lasverbinding moet leggen. Maar alleen kennis hebben is niet voldoende. Het is de kracht om de kennis te kunnen delen, systematiseren en te documenteren. WeldEye is de softwareoplossing om nog meer uit je laswerkzaamheden te halen. Graag lichten we toe hoe we geloven dat WeldEye jouw project tot een succes kan maken.

Voorbereid op pad

Met een intuïtieve browserinterface biedt WeldEye een overzicht van het complete lasproject, gebaseerd op technische tekeningen en ontwerpen. De software leest automatisch projectgegevens in vanuit ERP- en MES-systemen, waardoor het beheer van lasprojecten en het genereren van digitale werkopdrachten nog eenvoudiger wordt. Wat WeldEye bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot integratie met verschillende lasapparatuur, ongeacht de fabrikant.
Nog voordat de lasser het lasapparaat aanraakt, staan de lasinstellingen al gereed. De vooraf vereiste instellingen voor constructiewerkzaamheden kunnen op deze manier gegarandeerd worden. Hierdoor heb je nog meer grip op je werkzaamheden en is kwaliteit te allen tijde te waarborgen.

WeldEye houdt een oogje in het zeil

Zodra het lassen begint, worden alle lasparameters, boogtijd en de door de lasser gekozen identificatie real-time gedocumenteerd naar de cloudservice. Dit zorgt ervoor dat na de laswerkzaamheden een logboek is in te zien over het lasproces. Dit verschaft inzicht in hoe een lasverbinding is gelegd.

Na voltooiing van de taak ontvangt de lasser direct feedback, waardoor eventuele problemen zoals warmte-invoer onmiddellijk worden opgemerkt. De WeldEye-app begeleidt lassers stap voor stap door het project, wat resulteert in een gestroomlijnde en efficiënte uitvoering.

Benieuwd wat WeldEye voor jou kan betekenen? Wij adviseren je graag over lasoplossingen die WeldEye ondersteunen. Zo werk jij samen met LPMW aan gestructureerde en innovatievere projecten.

Bekijk samen met ons jouw WeldEye oplossing!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Hulp nodig?