Ultima-TIG Rubber membraam

Artikelnummer: MD02.06.10044
Hoeveelheid Prijs per eenheid
Vanaf 1 Tot 3
3,60
Vanaf 3 Tot 9
3,50
Van 10
3,40

Maandag verzonden

Productinformatie "Ultima-TIG Rubber membraam"

Dit is onderdeel 44 op de onderdelentekening van de Ultima-Tig slijpmachine.

Met de gepatenteerde natslijpmachine ULTIMA-TIG heeft men de milieuvriendelijkste weg voor een perfecte slijphoek aan de wolframelektrode alsook de weg naar een perfecte TIG-lasnaad.

Het ULTIMATIG toestel is met een unieke stofopvangkoker uitgerust, die het slijpstof automatisch verzamelt om het via uw verdeler te verwerken.

Het eventueel polieren van de aangeslepen elektrodenpunt is overbodig. Het koud-nat slijpen, gecombineerd met de hoge slijpsnelheid van de diamantschijf, zorgt voor een steeds glad en zuiver oppervlak.

Een correcte slijphoek aan de elektrode is niet alleen belangrijk voor een goede lasnaad, maar ook bepalend voor het aantal vlamboogontstekingen tot aan de volgende slijpbeurt. Hierdoor wordt de levensduur van de wolframelektrode beduidend verlengd.

Met het ULTIMA-TIG toestel krijgt u de gewenste elektrodenkwaliteit. Het speciale spansysteem centreert de elektrodenpunt zeer precies en het slijpen in de gewenste langsrichting van de elektrode op het loopvlak van de diamantschijf.

Het ULTIMA-TIG toestel is eenvoudig in gebruik. Stel de gewenste slijphoek via de gradenschaal in. Stel vervolgens de uitsteeklengte in waarmede een minimaal elektrodenverbruik verzekerd is. Daarna wordt de elektrodenhouder in de slijpmachine gebracht en de elektrode wordt aangeslepen. Het toestel is voorzien van een afvlaksysteem dat de mogelijkheid biedt de elektrodenpunt door middel van een graadverdeelschroef aan de ingangsopening exact af te vlakken.

Het ULTIMA-TIG toestel heeft 2 m netkabel en wordt met 250 ml slijpvloeistof, één diamantschijf, spantangen Ø 1,6 – 2,4 en 3,2 en een elektrodenhouder geleverd.

Het ULTIMA-TIG toestel is voorzien van een CE-teken en is volgens de EU–bepalingen gebouwd.

Motor: 110/220 V, 50 Hz

Vermogen: 380 W

Toerental: 8500 T/min

Slijpsnelheid: 44 meter/sec.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?