Bekijk alle
categorieen
25-06-19

Laspartners Multiweld tilt laswerkzaamheden naar een hoger niveau

Heftafels vormen in de metaalbewerkingsindustrie vaak een onmisbaar gereedschap om op een veilige manier te werken. Met behulp van een schaarmechanisme kan de heftafel naar boven en beneden worden gelift. Het werkstuk wordt hierdoor veilig opgetild tot een ergonomische werkhoogte. Dit maakt het werk niet alleen veiliger, maar ook efficiënter en comfortabeler. In het algemeen worden heftafels vaak gebruikt voor het heffen van zware ladingen. Echter door de heftafel te combineren met het blad van een Siegmund lastafel ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden.

Siegmund las -en opspantafels

De lastafels van Siegmund kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. De boringen in het blad en de verschillende toebehoren maken het mogelijk om snel werkstukken op te spannen. Buiten reguliere laswerkzaamheden kan dit modulaire systeem ook worden ingezet voor onder andere frezen, assembleren, meten en hechten. De lastafels worden standaard geleverd met poten. Ondanks dat sommige poten in hoogte verstelbaar zijn of wielen bevatten, loop je soms tegen beperkingen aan. Zeker wanneer je een werkstuk hebt wat in de hoogte wordt opgebouwd. Voor deze situaties is een lastafel met een heftafel als onderstel uitermate geschikt.

Heftafels

Het schaarmechanisme van de heftafel wordt aangedreven door een elektrische cilinder via een hydraulisch systeem. Hiermee is de heftafel in hoogte verstelbaar van minimaal 240 mm tot maximaal 1150 mm inclusief lastafel, met een laadvermogen tot maximaal 5327 kg. 

Er zijn drie standaard maten verkrijgbaar:

  • 2000 mm x 1000 mm, verkrijgbaar met Siegmund lastafel 28 mm blad: Professional 750, Professional Extreme 8.7 of Professional Extreme 8.8 (maximaal laadvermogen 5327 kg).
  • 2400 mm x 1200 mm, verkrijgbaar met Siegmund lastafel 28 mm blad: Professional 750, Professional Extreme 8.7 of Professional Extreme 8.8 (maximaal laadvermogen 5048 kg).
  • 3000 mm x 1500 mm, verkrijgbaar met Siegmund lastafel 28 mm blad: Professional 750, Professional Extreme 8.7 of Professional Extreme 8.8 (maximaal laadvermogen 4533 kg).
  • Naast standaardafmetingen zijn andere uitvoeringen en maten op aanvraag verkrijgbaar.

 

De heftafel is voorzien van (ingebouwde) veiligheidsmaatregelen, zoals tafelbeveiliging, overbelasting en slangbreuk. Optioneel kan deze extra worden beveiligd met een veiligheidsbalg. Standaard worden de heftafels geleverd met een handbediening. Naast handbediening is er ook een voetpedaal verkrijgbaar zodat de handen vrij zijn.

Leasemogelijkheden

heftafel2lTRGbjzAB9NrB
Wel beschikken over deze oplossing, maar niet het volledige bedrag in één keer investeren? Kies dan voor lease. Deze financieringsvorm maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Eén van de grote voordelen van lease is dat het werkkapitaal niet wordt aangesproken, maar je toch de beschikking hebt over de lastafel met heftafel als onderstel.

 

Klik op de link voor de mogelijkheden tot leasen: https://www.lpmw.nl/lastafel-leasen/


Vragen?
Vragen over heftafels? Bel 0886641777 of mail info@lpmw.nl.