Bekijk alle
categorieen
25-04-19

Lastafels leasen: een flexibele uitkomst

Een lastafel aanschaffen is een kostbare investering. Als je de beschikking wil hebben over een lastafel, maar het volledige bedrag niet in één keer wil investeren, is leasen een aantrekkelijke optie. Die mogelijkheid bieden we nu voor Siegmund lastafels aan. Leasing is een financieringsvorm waarbij je als ondernemer betaalt voor het in gebruik hebben van bedrijfsmiddelen. In dit blog worden de mogelijkheden tot leasen en de daaruit voorkomende voordelen besproken.

Hoe werkt leasing?

Bij leasing financiert een leasemaatschappij een bedrijfsmiddel. Het bedrijfsmiddel wordt via lease in eigendom gegeven aan de klant. Voor het in gebruik hebben van het werktuig betaalt de klant een maandelijks bedrag voor een bepaalde vastgelegde periode. Een van de grote voordelen van leasen is dat het werkkapitaal niet aangesproken hoeft te worden. Aan het einde van de overeengekomen leaseperiode hoeft de lastafel niet geretourneerd of opnieuw geleased te worden; De klant is dan volledig eigenaar.

7500rzD99e9sUHOA

Siegmund lastafels leasen

 De Opspantafels van Siegmund kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. De boringen in het blad en de verschillende toebehoren maken het mogelijk om snel werkstukken op te spannen. Buiten reguliere laswerkzaamheden kan dit modulaire systeem ook worden ingezet voor onder andere frezen, assembleren, meten en hechten. Voor de Siegmund opspantafels zijn er allerlei toebehoren die het lasproces vergemakkelijken en vereenvoudigen. Raadpleeg de Siegmund brochure voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden tot het samenstellen van de ideale lastafel.


siegmund2

Financial Lease

Laspartners Multiweld biedt als leasevorm voor lastafels financial lease aan. Dit is een variant op het ‘gewone’ leasen en is een vorm van huurkoop. De klant koopt het bedrijfsmiddel en is hiermee economisch eigenaar, waarbij de leasemaatschappij de financiering op zich neemt. Tijdens de leaseperiode wordt het in gebruik genomen middel in gelijke termijnen afgelost. Wanneer de overeenkomst afloopt en alle termijnen zijn voldaan, is de klant eigenaar.

Lastafels leasen: De voordelen op een rijtje

Aan het leasen van een opspantafel zitten een aantal voordelen die de overweging tussen lastafels leasen of koop vergemakkelijken. De voordelen van financial lease worden hieronder kort toegelicht:

- Betaal maandelijks een vast bedrag
- Direct economisch eigenaar
- Altijd de beschikking over de nieuwste lastafels
- Mogelijk fiscaal voordeel zoals afschrijven, investeringsaftrek, renteaftrek en BTW teruggaaf
- Volledig overzicht op kosten
- Optie tot tijdelijk meefinancieren van de BTW
- Na einde van looptijd volledig eigenaar


Vragen over het leasen van lastafels? Bel: 0886641777 of mail: info@lpmw.nl, of klik hier