Bekijk alle
categorieen
16-10-18

Siegmund lastafels in een oogopslag

Siegmund, dé marktleider op het gebied van innovatieve las- en opspantafels, heeft de afgelopen jaren veel verschillende las- en opspantafels op de markt gebracht. Om een goed beeld te schetsen van het huidige assortiment zetten we in dit artikel alle las- en opspantafels voor je in een handig overzicht.

  Sleuventafel Las- en opspantafel
Professional Extreme 8.8
Las- en opspantafel
Professional Extreme 8.7
Las- en opspantafel
Professional 750
Las- en opspantafel
Roestvaststaal
Las- en opspantafel
Basic
Materiaal

 

Staal S355J2+N
plasmagenitreerd

doorgehard
gereedschapsstaal
plasmagenitreerd

doorgehard
gereedschapsstaal
plasmagenitreerd
Staal S355J2+N
plasmagenitreerd
Roestvaststaal
X5CrNi18-10 (1.4301)

Staal S355J2+N

Hardheid +/- 165 - 220 Vickers +/- 360 - 420 Vickers +/- 280 - 340 Vickers +/- 165 - 220 Vickers +/- 266 - 382 Vickers +/- 165 - 220 Vickers
Productinformatie

De sleuventafels worden vervaardigd uit hoogwaardig S355J2+N staal en daarna in een thermochemisch proces plasmagenitreerd. Door deze behandeling is de oppervlakte van de tafels corrosiebestendig en duurzaam, maar ook de weerstand van de tafels neemt toe. De tafel is in uitvoeringen met gekruiste sleuven, sleuven in de lengte en sleuven in de breedte beschikbaar. Op aanvraag is het mogelijk de sleuventafel zonder boringen te leveren.

De Professional Extreme 8.8 tafels zijn vervaardigd uit speciaal gereedschapstaal en zijn plasmagenitreerd en gecoat. Door de enorm sterke oppervlaktestructuur hebben deze tafels een hoge weerstand tegen stoten, schokken en corrosie. Door de hoge weerstand van deze tafels zijn ze uitermate geschikt voor extreem zwaar werk.

De Professional Extreme 8.7 tafels zijn vervaardigd uit speciaal gereedschapstaal en zijn plasmagenitreerd en gecoat. Door de hoge weerstand van deze tafels zijn ze uitermate geschikt voor extreem zwaar werk.

 

 

Professional 750 lastafels zijn vervaardigd uit S355J2+N staal en daarna plasmagenitreerd en gecoat. Door de toegenomen belastbaarheid is de tafel uitstekend geschikt voor werken met zware bouwdelen. Roestvaststalen tafels zijn uitermate geschikt voor het bewerken van stalen onderdelen, zonder corrosie te veroorzaken in contact met andere metalen. De Basic tafels worden vervaardigd uit hoogwaardig S355J2+N staal. De Basic tafels zijn geschikt voor het lichtere werk. De tafels zijn niet gehard en de oppervlakte is niet behandeld tegen het aanhechten van lasspetters. Bescherming tegen het aanhechten van lasspetters geschiedt door middel van anti-hecht spray (artikelnummer 000924).

Wil je meer weten over alle las- en opspantafels van Siegmund? Bekijk dan het gehele assortiment.