Betalen


Wij helpen je graag verder met je vragen. Op deze pagina vind je de meest voorkomende vragen over betalen. Kom je er na het lezen van de informatie niet uit? Stel je vraag dan via: info@lpmw.nl of gebruik onze chat mogelijkheden.

Terugbetalingen retourzendingen

Zodra wij jouw bestelling in originele staat retour hebben gekregen, betalen wij terug binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.

Bij webshoporders zit er een meegestuurd retourlabel bij, deze kun je gebruiken om je artikel gratis te retourneren bij DHL. Bij orders die niet besteld zijn via de webshop wordt er geen retourlabel meegeleverd, dan zijn de kosten voor jezelf.

Je krijgt alleen het aankoopbedrag terug van de geretourneerde artikelen. De oorspronkelijke verzendkosten zijn bij deel retourzendingen altijd voor de klant. Het geretourneerde artikel dient in originele staat bij ons retour te komen. Bij gevallen waar dit niet zo is, ontvang je een deelvergoeding. De deelvergoeding ontvang je binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.

Mocht het artikel niet in originele staat bij ons terugkomen, dan ontvang je een deelvergoeding. In zo’n geval word je hiervan op de hoogte gebracht. Wil je hier graag meer informatie over? Bel dan naar onze afdeling Customer Care via: +31(0)88-6641777.

We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. We betalen je terug via MultiSafePay.


Vervelend dat je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, excuses! Wij zoeken het graag voor je uit en lossen het zo snel mogelijk op. Bel met onze afdeling Customer Care  via: +31(0)88-6641777.

Je krijgt het gehele orderbedrag exclusief de verzendkosten terug. Let wel op de retourvoorwaarden die van toepassing zijn. 

Retourvoorwaarden:

Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren in originele staat. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk je artikel in originele staat terug te sturen. Wanneer het artikel niet in originele staat bij ons terugkomt, ontvang je een deelvergoeding. De retourkosten zijn in alle gevallen voor de rekening van de klant. Wij betalen terug binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. 

Betaalmogelijkheden

Ja, wij bieden achteraf betalen aan voor zakelijke klanten die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Om een zakelijk account aan te vragen, ga je naar Aanvragen zakelijk account. Wel is vervolgens een positieve kredietcheck vereist voordat je op rekening kunt betalen.

Nee, je kan helaas niet betalen bij het ophalen van je bestelling op de  vestiging. Er dient vooraf betaald te worden (of op rekening bij zakelijke klanten).

Momenteel bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal
  • Op rekening (voor zakelijke klanten die staan ingeschreven bij de KVK en na goedkeuring van een kredietscheck) Nog geen zakelijk account? Aanvragen zakelijk account.
  • Creditcards (MasterCard en Visa)
  • Maestro


Betaling mislukt of geweigerd

Het beste is om de order opnieuw te plaatsen. Je ontvangt direct na het plaatsen van de order een orderbevestiging. Als je deze na 15 minuten nog niet hebt ontvangen, dan is de order niet gelukt. Excuses voor het ongemak. Wil je dat we even meekijken? Bel dan met onze  Afdeling Customer Care via: +31(0)88-6641777.

Betalen als zakelijke klant

Als zakelijke klant heb je de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Op rekening (na een positieve kredietcheck)
  • Creditcards (MasterCard en Visa)
  • Maestro

Ja, dat kan. Wel doen wij een snelle kredietcheck waarin wij kijken naar de kredietwaardigheid van jouw organisatie. Als deze als voldoende is bevonden, bestel je gemakkelijk op rekening.

Facturen

Je factuur vind je terug in je account en ontvang je van ons in je mailbox samen met de orderbevestiging. 
Wat vervelend dat je factuur niet klopt. Onze afdeling Customer Care lost het graag voor je op. Zij zijn te bereiken via +31(0)88-6641777. Wij kijken graag met je mee voor een oplossing.
Hulp nodig?