Bekijk alle
categorieen

Onderpoeder lasapparaten

De apparatuur van Lincoln Electric voor het onderpoeder lassen is een begrip in de laswereld. Hier vind je een overzicht van de stroombronnen en besturingskasten van Lincoln Electric.

De apparatuur van Lincoln Electric voor het onderpoeder lassen is een begrip in de laswereld. Hier vind je een overzicht van de stroombronnen en besturingskasten van Lincoln Electric. meer lezen »
Venster sluiten
Onderpoeder lasapparaten

De apparatuur van Lincoln Electric voor het onderpoeder lassen is een begrip in de laswereld. Hier vind je een overzicht van de stroombronnen en besturingskasten van Lincoln Electric.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!
Lincoln Electric onderpoeder lasapparaat Idealarc DC 1000 onderpoeder lasapparaat Idealarc DC 1000
€ 17.890,00

per stuk | Exclusief BTW | € 21.646,90 Inclusief BTW

K1387-3
Lincoln Electric onderpoeder laskop MAXsa 22 voor Powerwave... onderpoeder laskop MAXsa 22 voor Powerwave AC/DC 1000 SD
€ 6.361,26

per stuk | Exclusief BTW | € 7.697,12 Inclusief BTW

K2370-2
Lincoln Electric onderpoeder lasapparaat Power Wave AC/DC 1000 SD onderpoeder lasapparaat Power Wave AC/DC 1000 SD
€ 42.789,34

per stuk | Exclusief BTW | € 51.775,10 Inclusief BTW

K2803-1
Lincoln Electric onderpoeder laskop NA-5S diameter 2,4-5,5mm onderpoeder laskop NA-5S diameter 2,4-5,5mm
€ 5.979,34

per stuk | Exclusief BTW | € 7.235,00 Inclusief BTW

K346A
Lincoln Electric onderpoeder lastractor LT-7 onderpoeder lastractor LT-7
€ 18.876,22

per stuk | Exclusief BTW | € 22.840,23 Inclusief BTW

K395-1
  • Onderpoeder

    Onder poeder lassen is een methode die constant en hoogwaardig laswerk aflevert. Deze methode wordt in principe alleen met automatische lasapparatuur uitgevoerd, hoewel er ook handtoortsen bestaan. Om de productiviteit te verhogen kan de apparatuur uitgerust worden voor het lassen met meerdere draden. Door zijn hoge neersmelt is dit proces in de meeste gevallen bedoeld voor het maken van kwalitatief hoogwaardige lange, rechte lassen in de onder-de-hand-positie. De poederlas apparatuur is uitermate geschikt voor het lassen van veelzijdig plaatwerk. Het ontwerp is flexibel zodat de lasdraad goed bij de te lassen onderdelen kan komen. Het onderstel bestaat uit vier wielen die beheerst worden aangedreven, waardoor een constante lassnelheid gerealiseerd wordt. Dankzij mechanische begeleiding en een laserrichter is de richting van de las uitstekend in te stellen. Dit allemaal met behulp van een onder poeder lasapparaat.

    Voor- en nadelen van onderpoeder lassen

    Met het onderpoeder lassen kan met zeer grote stromen gewerkt worden, waardoor er een grote neersmelt mogelijk is en grote lasdiepten mogelijk zijn en de lassnelheid hoog is. Een ander voordeel is dat het lasproces zeer geschikt is voor automatische verwerking, door bijvoorbeeld lasrobots. Naast de voornalen zijn er ook een aantal nadelen van OP-lassen te noemen. Door het gebruik van poeder kan er namelijk maat in enkele posities worden gelast, omdat het poeder tijdens het lassen anders niet blijft liggen. Daarnaast kunnen er scheuren optreden, omdat in dik materiaal zeer veel warmte wordt toegevoegd.

  • Bekeken