Bekijk alle
categorieen

Kemppi lashelmen

Kemppi biedt lashelmen van topkwaliteit die zorgen voor goede bescherming en comfort bij elk budget.

Kemppi biedt lashelmen van topkwaliteit die zorgen voor goede bescherming en comfort bij elk budget. meer lezen »
Venster sluiten
Kemppi lashelmen

Kemppi biedt lashelmen van topkwaliteit die zorgen voor goede bescherming en comfort bij elk budget.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

voorraad

Kemppi lashelm Gamma 100A lashelm Gamma 100A
€ 313,00

per stuk | Exclusief BTW | € 378,73 Inclusief BTW

MD33.00.73090
 • Kemppi lashelmen

  Bij Laspartners Multiweld hebben we lashelmen uit de Beta en Gamma series van Kemppi. Benieuwd welke je moet kiezen? hieronder leggen we het verschil uit.

  Beta serie

  De lashelmen uit de Beta serie zijn ontworpen voor professionele lassers. De nieuwe lichtgewicht Beta-modellen zijn beschikbaar vanaf een gewicht van slechts 473 gram en hebben zowel een EN175 B- als een AS/NZS 1337.1-certificering voor las-, slijp- en snijprocessen. De Beta modellen beschikken over een opklapbare laslens, perfect geplaatst voor inspecties voor, tijdens en na het lassen. De GapView-functie van de lenzen is speciaal geschikt voor positionering en hechtlassen. 

  Gamma serie

  Gamma-productmodellen zijn een persoonlijk beschermingsmiddel voor lassers en fabricagemedewerkers. Ze zijn ontworpen voor booglassen (MMA, MIG/MAG, TIG), slijpen, gutsen en plasmasnijden. Gamma-lashelmen bieden bescherming van de ogen en het gezicht van de gebruiker. Ze combineren een opklapbaar lasvizier met een beschermend slijpvizier en zijn uitgerust met een automatisch verduisterend filter (ADF) of een passieve lasfilterlens. Gamma GTH3-modellen beschermen daarnaast het ademhalingsstelsel van de gebruiker als ze worden gebruikt in combinatie met een compatibel aangedreven filterhulpmiddel (PFU 210e) of compatibele luchttoevoerregelaar (RSA 230). Gamma GTH3-modellen bieden de beste ademhalingsbescherming: TH3-classificatie met PFU 210e en 3B-classificatie met RSA 230.

 • Bekeken