Accessoires voor lastafels

Accessoires voor lastafels zoals aanslagen, koppelstukken, prisma's, spanhaken en vele andere maken je lastafel compleet.

Toebehorenwagen en onderdelenwand

Een belangrijk aspect van het verzorgen van de werkplaats is het opgeruimd en geordend houden van de gereedschappen en onderdelen. Met deze toebehoren van Siegmund wordt dat erg gemakkelijk. Zo leveren wij twee soorten toebehorenwagens, waarin je alle soorten toebehoren zoals spanhaken en aanslagen geordend kan bewaren. Hierbij zijn ook eventueel afdekkappen bij te bestellen. Verder leveren wij een onderdelenwand die zowel aan de muur als tafel te bevestigen is. Ook is het mogelijk om modules voor een onderdelenwand te bestellen om zo zelf je eigen onderdelenwand in te richten.

Gereedschappen

Verder zijn er gereedschappen die het werken met de las- en opspantafel gemakkelijker maken. Zo zijn er verschillende inbussleutels leverbaar om het vastzetten van spanbouten, hoeken en poten vele malen makkelijker te maken. Ook is het mogelijk om een handige borstel te bestellen om zo de boringen goed schoon te krijgen. Deze gereedschappen maken het mogelijk om sneller en gemakkelijker te werken en om de tafel gemakkelijk schoon te houden.

Andere toebehoren

Als laatste leveren wij nog een aantal andere toebehoren voor het werken met werkstukken. Zo is het mogelijk om met gebruik van een afschermingswand de las- en opspantafel te verdelen in meerdere werkplekken en om beschermd te blijven tegen laslicht en spetters. Verder is het mogelijk om een massa-aansluiting te bestellen. Deze massa-aansluiting is aan de tafel te bevestigen om zo de spanning, die gegenereerd wordt met het lassen, veilig af te voeren. Ook maakt een gemakkelijk te bevestigen hijsoog het mogelijk om de tafels gemakkelijk met een kraan te verplaatsen.

Hulp nodig?