Bekijk alle
categorieen

Railsystemen

De railsystemen van Siegmund staan voor nauwkeurigheid, kwaliteit en zeer veel flexibiliteit en mobiliteit. Hierdoor wordt het opspannen in allerlei mogelijke dimensies kinderspel. Tevens kunnen lasprojecten hierdoor zeer snel gepositioneerd, uitgelijnd en opgespannen worden.

 
 
De railsystemen van Siegmund staan voor nauwkeurigheid, kwaliteit en zeer veel flexibiliteit en mobiliteit. Hierdoor wordt het opspannen in allerlei mogelijke dimensies kinderspel. Tevens kunnen... meer lezen »
Venster sluiten
Railsystemen

De railsystemen van Siegmund staan voor nauwkeurigheid, kwaliteit en zeer veel flexibiliteit en mobiliteit. Hierdoor wordt het opspannen in allerlei mogelijke dimensies kinderspel. Tevens kunnen lasprojecten hierdoor zeer snel gepositioneerd, uitgelijnd en opgespannen worden.

 
 
Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

28mm

Siegmund 28 rail met rondgeleiding 25 28 rail met rondgeleiding 25
€ 108,00

per stuk | Exclusief BTW | € 130,68 Inclusief BTW

MD73.28.00240

28mm

Siegmund 28 verbindingsframe voor tafel 280010 28 verbindingsframe voor tafel 280010
€ 1.110,00

per stuk | Exclusief BTW | € 1.343,10 Inclusief BTW

MD73.28.00881

28mm

Siegmund 28 verbindingsframe met draaikrans 28 verbindingsframe met draaikrans
€ 1.930,00

per stuk | Exclusief BTW | € 2.335,30 Inclusief BTW

Variant

28mm

Siegmund 28 verbindingsframe voor tafel 280060 28 verbindingsframe voor tafel 280060
€ 1.530,00

per stuk | Exclusief BTW | € 1.851,30 Inclusief BTW

MD73.28.00893

16mm

Siegmund 16 onderstel met geleiderail 16 onderstel met geleiderail
€ 294,00

per stuk | Exclusief BTW | € 355,74 Inclusief BTW

MD73.16.00230
 • Siegmund railsystemen

  De railsystemen voor lastafels van Siegmund staan bekend om hun grote mate van bruikbaarheid, uitbreidbaarheid en betrouwaarheid. De railsystemen zorgen ervoor dat er met grote nauwkeurigheid gewerkt kan worden. Zo kan er nauwkeurig gewerkt worden met de lastafels en alle uitbreidingen. Verder kent Siegmund een uitgebreid modulesysteem, waardoor een werkplek gemakkelijk uitgebreid kan worden om zo plek te maken voor grotere werkstukken. Verder is het daarbij mogelijk om ieder bouwdeel of toebehoren met elkaar te combineren, te verbinden en uit te breiden.


  Soorten railsystemen

  Siegmund beschikt over vier veschillende railsystemen waar uit te kiezen is. Het verschil tussen de systemen ligt in de functionaliteit ervan. Allereerst is er te kiezen voor een ondergrondse fundatierail. Deze fundatierail leent zich voor een gestructureerde wekplaats met veel opspanmogelijkheden. De opspanelementen zijn hierbij verankerd in de rail en zijn enkel verschuifbaar met het gebruik van een takel en kraan. De tweede fundatierail is de bovengrondse variant van de eerste. Deze rail leent zich voor hetzelfde, echter kunnen opspanelementen op deze rails gemakkelijk verplaatst worden door gebruik te maken van een verbindingsframe met wielen. Als tweede levert Siegmund een rail met rondgeleiding, waarbij geadviseerd wordt om deze in combinatie met een fundatierail te gebruiken. Ook hierbij zijn elementen gemakkelijk te verplaatsen door het gebruik van een verbindingsframe met rails. Als laatste bestaat er de uitgebreide fundatierail met geïntegreerde boringsgaten. Hierbij zijn de verbindingsframes gemakkelijk te verplaatsen door middel van rails en kunnen andere elementen vast gezet worden in de boringsgaten.


  Uitbreiding van je railsysteem

  Zoals hiervoor besproken zijn de railsystemen gemakkelijk uit te breiden. Hierbij kan je denken aan de verbindingsframes voor je lastafels. Op deze manier kunnen de lastafels gemakkelijk op de rails verplaatst en bevestigd worden. Verder zijn de railsystemen uit te breiden met gebruik van u-balken en de verschillende poten. Deze u-balken kunnen zelf bevestigd worden aan de rails, maar kunnen ook verhoogd worden met verschillende soorten poten. Deze poten maken het ook mogelijk om de u-balken gemakkelijk te verplaatsen en vast te zetten.

 • Bekeken