MIG/MAG lasapparaat MicorMig 300 configureerbaar

Artikelnummer: MD19.00.22439

3.160,00 per stuk

Levertijd 3-4 weken

Traploze lasstroom instelling
Inschakelbare eindkratervulling
Digitale Volt-Ampère display
Productinformatie "MIG/MAG lasapparaat MicorMig 300 configureerbaar"

De MicorMig 300 van het merk Lorch, is krachtig, betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en is bovendien voordelig in aanschaf. Daarnaast biedt het uitstekende laseigenschappen bij staal,edelstaal en aluminium, en is het optimaal geschikt voor menggas en CO2.

Al deze eigenschappen werden vroeger toegeschreven aan een trapgeschakeld MIG-MAG lasapparaat. Het is tijd om anders te denken! De Lorch MicorMIG zet nieuwe maatstaven door de eenvoudige en effectieve omschakeling naar een modern, traploos instelbaar lassysteem.

Toekomstbestendige lastechniek in een perfect praktische behuizing. Houd je systeem veilig met de schokbescherming en de gasflesbeveiliging. Ook het interieur wordt optimaal verlicht om veelvoorkomende taken zoals het verwisselen van draadspoelen te vergemakkelijken. De MicorMIG onderscheidt zich ook door zijn innerlijke waarden, want hij zit boordevol geavanceerde technische functies.

De innovatieve en gepatenteerde Micorboost-technologie maximaliseert het vermogen en de spanningsreserve in de boog, waardoor de laseigenschappen voor alle plaatwerk en middelzwaar en zwaar staalwerk met gemengd gas of onder CO₂ worden geoptimaliseerd. Uitstekende lasresultaten op staal, RVS en aluminium zijn het resultaat.

Las eenvoudig EN1090-conform dankzij het WPS-boekje. Bespaar tijd- en kostenintensieve individuele tests van je lasresultaten. Het boekje bevat onafhankelijk gecertificeerde lasinstructies voor alle relevante standaard lasprocedures. De MicorMIG-serie houdt je parametersets ook gemakkelijk beschikbaar via een NFC-taakkaart.

Breid je systeem op elk moment uit met precies de functies die jij nodig hebt: dankzij de NFC-functionaliteit is de MicorMIG ook volledig uitbreidbaar. Dit betekent dat u op elk moment extra lasprocessen, lasprogramma's en werkvereenvoudigende functies met NFC-kaarten kunt uploaden - offline en zonder externe ondersteuning.

De MicorMIG biedt een gemakkelijke omschakeling naar een volledig instelbaar lassysteem. Profiteer van de optimale laseigenschappen van de MicorMIG tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het is gewoonweg het betere alternatief voor het conventionele transformatorsysteem.

Voordelen van de MicorMig 300:

  • Perfecte lasresultaten
  • Conform en combineerbaar
  • Toekomstbestendig & flexibel
  • Kwaliteitsborging met het autorisatieconcept
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Energie efficientie door technologie
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Producttype: MIG/MAG lasapparaten
Laseigenschappen
Lasproces: GMAW - MIG
Primaire aansluiting
Aansluitspanning: 400V / 3ph / 50Hz
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?