TIG lasapparaat T-Pro 250 AC/DC ControlPro watergekoeld

Artikelnummer: MD19.00.12561

6.670,00

allesVoorLassen.detail.withVatPrice 8.070,70

Niet langer beschikbaar

AC/DC-versie
Automatische stand-by functie
Memory-functie
Productinformatie "TIG lasapparaat T-Pro 250 AC/DC ControlPro watergekoeld"

De Lorch T-Pro 250 TIG lasmachine verzekert jou van maximale TIG-productiviteit. Het TIG lasapparaat is, met geïntegreerde waterkoeling en al, verrijdbaar en zodoende flexibel in te zetten. Digitale softwareregelingstechniek beïnvloedt het resultaat van je las zodanig dat de intervertechnologie een ieder direct overtuigt. Pulsen en fastpulsen is geïntegreerd en kan tot 2 kHz. De TipTronic slaat voor iedere naad de ideale instelling op, waarna je deze weer kunt oproepen. Het regelen van de optimale vlamboog kun je doen met SmartBase, de database voor de experts.

Lassen met beklede elektroden is mogelijk en hierbij geniet je van de hotstart, anti-stick en Arc-Force regeling. Respectievelijk ten behoeve van de ontsteking, vooorkomen vastkleven elektrode, en verhogen vlamboogstabiliteit en een geoptimaliseerde materiaaloverdracht. Afstandbedieningen beschikbaar en direct inzetbaar, om je flexibiliteit op de werkplaats te verhogen. Voor optimaal elektrode lassen wordt echter geadviseerd om een lasapparaat van de MicorStick- of X-serie aan te schaffen. 

Deze uitvoering van de T-Pro 250 last op zowel wissel- als gelijkstroom, dus het lassen van aluminium is geen probleem meer in jouw werkplaats. Met het ControlPro besturingssysteem is het vrij gemakkelijk te bedienen, vandaar dat het bedieningsconcept omschreven wordt als "3 stappen voordat u perfect last" . Je digitale display geeft je Volt en Ampère weer, en beschikt over een aansluiting voor een afstandsbediening.

Specificaties
Laseigenschappen
Inschakelduur in A: 200 - 100% / 230 - 60% (AC)
Lasstroombereik in A: 5 - 250
Lasproces: GTAW / TIG AC/DC
Belangrijkste eigenschappen
Producttype: TIG lasapparaten
Primaire aansluiting
Aansluitspanning: 400V / 3ph / 50-60Hz
Frequentie in Hz: 50/60
Fysieke eigenschappen
Lengte lasapparaat: 880mm
Breedte lasapparaat: 400mm
Hoogte lasapparaat: 755mm
Gewicht lasapparaat: 60,7kg
Downloads
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?