TIG lasapparaat V 30 DC watergekoeld

Artikelnummer: MD19.00.00482

6.440,00 per stuk

Levertijd 1-4 weken

Primair geschakelde stroombron
Watergekoelde installatie
Geheel digitale procesbesturing
Productinformatie "TIG lasapparaat V 30 DC watergekoeld"

De Lorch V 30 DC TIG lasmachine is de 300A uitvoering uit de V-serie. De Lorch V-serie is een serie van werkpaarden in de ruimste zin van het woord. Met een top-inschakelduur, die alleen maar bedoeld is om voor een maximale productiviteit te zorgen. En het maakt niet uit of het in de DC- of AC/DC-uitvoering is, of je in een handmatig of tijdens geautomatiseerde toepassing werkt. De TIG lasapparaten van de Lorch V-serie bieden je bijna onbeperkte mogelijkheden. SmartBase, de database voor de experts, regelt de vlamboog op virtuoze wijze. En toch zijn alle parameters individueel te veranderen. De Tiptronic slaat gemakkelijk uw 100 beste jobs op.

Primair geschakelde stroombron, IGBT-inverter voor wisselstroom (bij AC-installaties), geheel digitale procesbesturing, CAN-bussysteem, digitaal HF-unit met processor gestuurd ontstekingsproces, parametergegevensbank voor automatisch werking, bedienfront met dialoogvensters in duidelijke tekst met taalkeuze, grafische procesweergave met status- en parameterweergave, verlicht multifunctioneel venster.

Dit TIG lasapparaat last op gelijkstroom en is water gekoeld. Verder is er een aansluiting voor afstandsbedieningen, is het apparaat geschikt voor puntlassen en heeft het een puls en fastpuls van 20.000Hz. Het apparaat is toe te passen in de industrie, machinebouw en alle omstandigheden waarvoor een robuuste machine vereist is. Deze machine is voor de geoefende TIG-lasser, maar is ook geschikt voor opleidingscentra. 

Specificaties
Laseigenschappen
Inschakelduur in A: 250 - 100% / 300 - 60%
Lasstroombereik in A: 3 - 300
Lasproces: GTAW / TIG DC
Belangrijkste eigenschappen
Producttype: TIG lasapparaten
Primaire aansluiting
Aansluitspanning: 400V / 3ph / 50-60Hz
Frequentie in Hz: 50/60
Fysieke eigenschappen
Lengte lasapparaat: 1130mm
Breedte lasapparaat: 450mm
Hoogte lasapparaat: 815mm
Gewicht lasapparaat: 86,4kg
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Hulp nodig?