Meer dan een geweldige las. 

De X5 FastMig is dé perfecte oplossing voor lassers met diverse lasbehoeften. Het modulaire systeem biedt niet alleen de sterke eigenschappen van een MIG/MAG-apparaat, maar stelt je ook in staat om het in te zetten voor MMA-, TIG- en guts-processen. Dankzij de voortdurende ontwikkeling van Kemppi groeit dit lasapparaat moeiteloos mee met al je lasbehoeften.

Breid jouw mogelijkheden uit 

De unieke veelzijdigheid van de Kemppi X5 FastMig wordt benadrukt door de mogelijkheid om het systeem op alle fronten modulair uit te breiden naar jouw lasbehoeften. De mogelijkheden voor uitbreiding en samenstelling zijn eindeloos. Of het nu gaat om stroombronnen, lasprocessen, draadaanvoer, koeling, transportmogelijkheden, software of beheer, de X5 FastMig staat aan de top als het gaat om multifunctionaliteit. 

Be Wise go for MAXimum quality

Een apparaat dat met je meedenkt en weet wat hij doet. Met voortdurende softwareontwikkeling kun je zelfs je apparaat steeds efficiënter maken voor elke taak. Of je nu in de werkplaats of op locatie werkt, de X5 FastMig past zich aan jouw specifieke behoeften aan. Zowel de MAX- als Wise-interface voegen waarde toe aan je werkzaamheden. Ze stimuleren de productiviteit en lassnelheid, versterken de controle over het smeltbad en verminderen de warmte-inbreng. Door de MAX boogprestatieprocessen te combineren met de Wise processen, creëer je de optimale lasparametersinstellingen.

Blijf in verbinding met de X5 FastMig

Je staat nooit meer alleen met de X5 FastMig, jouw betrouwbare partner in de werkplaats die met je meedenkt en meegroeit. Door de connectiviteit van dit apparaat zijn instellingen snel en eenvoudig op afstand in te stellen en te controleren. Nieuwe inzichten worden met software updates bijgewerkt zodat jouw apparaat altijd up to date is en blijft. De X5 FastMig is eenvoudig te bedienen, met diverse taalfuncties is hij voor elke werknemer toegankelijk. 
Of je nu vaste of veranderlijke parameterinstellingen hebt voor je lasproject, de X5 FastMig biedt met Weldeye eenvoudige en nauwkeurige procescontrole dankzij verschillende ondersteuningsfuncties voor iedere gebruiker. Met Weld Assist configureer je snel je instellingen door het type lasnaad, laspositie en materiaaldikte te kiezen. Het digitale dashboard biedt een perfecte visualisatie van je lasactiviteit, waarbij je de instellingen kunt opslaan voor later gebruik. Houd de controle over het laswerk en laat de X5 FastMig het zware werk doen.

De nieuwe Kemppi X5 FastMig kent veel voordelen, zoals:  

  • Veelzijdige processelectie voor industrieel lassen:  1-MIG-lassen (synergisch) MIG/MAG-lassen DC TIG (lift-arc) lassen MMA-lassen Gutsen  
  • De betrouwbare Touch Sense Ignition zorgt in combinatie met de speciale Wise-processen voor het minimaliseren van spatten en hoogwaardige lassen. 
  • De bedieningspanelen zijn in slechts enkele minuten eigen te maken .  
  • Zware draadhaspels kunnen onder alle lasposities veilig en ergonomisch geplaatst worden, doordat de draadaanvoerunit van bovenaf geladen kan worden. 

Investeren in een lasoplossing van X5 FastMig is investeren in de toekomst. Dit systeem groeit met de deskundigheid van de lasser mee en waarborgt kwaliteit. Laat je informeren over hoe de X5 FastMig bij jouw werkzaamheden kan worden ingezet en hoe je optimaal kan profiteren van de eindeloze mogelijkheden.

Informatie aanvragen over de X5 FastMig serie
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Hulp nodig?