Combinatie van kracht, gemak en mobiliteit.

In de wereld van het lassen zorgen de Kemppi MinarcMIG Auto 190 en 220 voor een frisse wind in de laswereld. Met meer lasvermogen dan ooit betekenen deze kleine en lichtgewicht machines een aanzienlijke sprong voorwaarts in MIG/MAG-lascapaciteit en -kwaliteit. Deze compacte, maar krachtige lasapparaten zijn ideaal voor professionals op locatie.

Combineer kracht en prestaties

De MinarcMIG Auto 190 en 220 onderscheiden zich door hun indrukwekkende lasvermogen. Met respectievelijk 190A bij 35% inschakelduur en 220A bij 20% inschakelduur, bieden ze krachtige prestaties voor een breed scala aan laswerkzaamheden. Deze lasapparaten werken efficiënt op netvoeding, wat ze ideaal maakt voor gebruik op verschillende locaties. Hun lichte en compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om ze van werkplek naar werkplek te vervoeren. Deze lasapparaten zijn niet alleen gebouwd voor krachtige prestaties, maar ook met aandacht voor duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen de uitdagingen van mobiel werk en diverse omgevingen.

Flexibiliteit in materiaal

Compatibiliteit met diverse materialen maakt deze toestellen veelzijdig inzetbaar. Of je nu werkt aan autoherstel, constructiewerkzaamheden of artistieke projecten, de MinarcMIG Auto-serie biedt de flexibiliteit die jij nodig heeft. De automatische en handmatige modusinstellingen, gecombineerd met een adaptief boogregelsysteem, zorgen voor nauwkeurige laskwaliteit en eenvoudige ontsteking. Dit betekent minder tijd besteden aan instellingen en meer tijd aan lassen.

Ergonomisch ontwerp

Met het nieuwe Flexlite GC 223G laspistool, bieden deze lasapparaten een verbeterde ergonomie. Dit pistool vermindert vermoeidheid en verhoogt comfort bij langdurig gebruik, een essentieel aspect voor professionals die lange uren maken. De nieuwe MinarcMig-modellen worden lasklaar geleverd met het Flexlite GC-laspistool. Dit pistool is standaard voorzien van een geïntegreerde kabelondersteuning en een innovatieve pistoolhandgreep voor optimale ergonomie, bediening en controle.

Samengevat, de voordelen van dit topapparaat:

  • Overal krachtige prestaties: Het beste lasvermogen van een 1-fase 230V voeding biedt flexibiliteit bij het kiezen en verplaatsen van werkplekken. 
  • Gebruiksgemak: De bediening van de machine is eenvoudig voor zowel ervaren lassers als beginners. De AUTO-instelling op plaatdikte vereenvoudigt het lasproces en verbetert de laskwaliteit.
  • Verbeterde mobiliteit en moeiteloos lassen: Ervaar de vrijheid om moeiteloos te lassen. Het lichtgewicht en draagbare ontwerp maakt eenvoudig en veilig verplaatsen mogelijk. 
 Ben je opzoek naar een nieuwe laspartner? De MinarcMig auto 190 of 220 is jouw nieuwe collega.

MIG/MAG lasapparaat MinarcMig 190 Auto met GC 223G toorts
MD33.00.08190 | Kemppi
Ontworpen voor gebruik met 3 x 2,5mm² verlengkabels tot 100m lang
Optimaal gebruiksgemak
Verbeterde mobiliteit en moeiteloos lassen
1.250,00 per stuk

Morgen verzonden

MIG/MAG lasapparaat MinarcMig 220 Auto met GC 223G toorts
MD33.00.08220 | Kemppi
Ontworpen voor gebruik met 3 x 2,5mm² verlengkabels tot 100m lang
Optimaal gebruiksgemak
Verbeterde mobiliteit en moeiteloos lassen
1.440,00 per stuk

Morgen verzonden

Interesse in de MinarcMIG Auto
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Hulp nodig?