Bekijk alle
categorieen
Artikel met succes toegevoegd.

Molyslip WRL-S15 Wire rope lubricant 20l

thuiswinkel logo ecommerce logo
€ 705,00
€ 705,00

per stuk | Exclusief BTW | Levertijd: 20 werkdagen

€ 853,05 | Inclusief BTW
aantal:
Informatie aanvragen Vergelijken
check iconBeschermt tegen corrosie
check iconGeschikt voor staaldraadkabels
check iconWash-off weerstand
check iconWij staan van 08:00 tot 17:00 uur voor je klaar
check iconGratis levering vanaf 250 euro*

Molyslip WRL-S15 Wire rope lubricant 20l

De WRL-S15 van Molyslip is een hoogwaardig smeermiddel wat speciaal is ontworpen om staaldraadkabels effectief te kunnen smeren en te beschermen. Doordat de WRL-S15 is gemaakt van hoogwaardige basisoliën en een pseudoplastisch verdikkingsmiddelsysteem, biedt het wash-off weerstand en uitstekende beveiliging voor penetrerende bewegingen die de staaldraadkabels moeten maken. WRL-S15 is geschikt voor de meeste soorten staaldraad en constructies, maar ook voor een groot aantal omstedigheden zoals bouw en mijnbouw. Daarnaast beschermt het effectief tegen corrossie. De WRL-S15 is een oplosmiddelhoudende versie van S10, ontworpen om het product te kunnen aanbrengen via een drukspuit. Het product wordt geleverd in een spray en bevat 20 liter. 

De Molyslip S-serie producten zijn hoogwaardige smeermiddelen die speciaal zijn ontworpen om de uitdaging van het effectief smeren en beschermen van staaldraadkabels te overwinnen. Geformuleerd uit hoogwaardige basisoliën en voorzien van een pseudoplastisch verdikkingssysteem, lossen de Molyslip S-serie het probleem op van het balanceren van penetrerende eigenschappen en afwasweerstand, zonder de onnodige compromissen van conventionele vetten.

De meeste slijtage en corrosie van een staalkabel vindt plaats in de kern. Dit is weg van het zicht verborgen en moeilijk te bereiken via de buitenste strengen. Daarom moet een effectief touwsmeermiddel uitstekende penetratie-eigenschappen hebben om bescherming te bieden in dit vitale gebied. Dit wordt het best bereikt door materialen met lage viscositeit die weinig weerstand bieden tegen stroming. Producten met een lage viscositeit hebben echter een slechte weerstand tegen afwassen veroorzaakt door regen of onderdompeling in water, hiervoor is een hardnekkig hoogvisceus materiaal vereist. Deze concurrerende en tegengestelde eisen resulteren vaak in een compromisproduct. Producten uit de WRL-S-serie doen geen concessies. Door gebruik te maken van een verdikkersysteem dat pseudoplastisch gedrag vertoont, bieden WRL-S10 en WRL-S20 zowel uitstekende penetratie- als afwasbeveiliging. Molyslip WRL-S-serie producten zijn geschikt voor gebruik op de meeste soorten staaldraad en constructies die in een groot aantal verschillende omstandigheden en apparatuur werken, zoals kranen, havens, olievelden, bouw en mijnbouw. Ze kunnen ook worden gebruikt in toepassingen zoals ROV-navelleidingen om te beschermen tegen corrosie.

Uitgebreide specificaties

Artikelnummer: M335015
Producttype: Smeermiddelen
Inhoud: 20 liter

Voorraad per vestiging

Voorraden

Magazijn Voorraad
Totaal: 0
Klantbeoordelingen voor Molyslip WRL-S15 Wire rope lubricant 20l
Klantbeoordelingen voor Molyslip WRL-S15 Wire rope lubricant 20l
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Graag de cijferreeks in het volgende tekstveld invoeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bekeken