beitspasta rood - pickling paste 200R

Artikelnummer: MD82.80.53001

55,50 per pot

Morgen verzonden

Verwijdert oxideschade
Voor reinigen en beitsen van RVS
Roze kleur
Productinformatie "beitspasta rood - pickling paste 200R"

Beitspasta voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden. Deze pasta heeft een snelle werking, minimale geur en geeft geen vlekken op het RVS. Te gebruiken op alle soorten RVS. De pickling paste 200 verwijdert oxideschade, door bijvoorbeeld lassen. De pickling paste kan gebruikt worden voor het reinigen en beitsen van RVS, nikkel, legeringen en koper/nikkel legeringen.  

De Mulax Beitspasta - pickling paste 200 is een gebruiksklare gel zonder chloorionen, welke voornamelijk bedoeld is om op een snelle en efficiënte wijze oxiden van lassen te verwijderen. Ook zorgt deze beitspasta ervoor dat het basisoppervlak op minimale wijze wordt aangetast met een minimum aan dampen. Het druipt niet, zelfs niet wanneer de pasta wordt aangebracht op verticale oppervlakken. Daarnaast laat deze pasta geen kringen achter en heeft het een zeer hoog rendement. De Mulax Beitspasta - pickling paste 200 is een lichtere variant en laat hierdoor minder kleurverschillen achter maar is wel krachtig genoeg om alle lasnaadverkleuringen en hittesporen te verwijderen. Deze beitspasta is rood gekleurd en wordt geleverd in flessen van 2kg.
 
Mulax Beitspasta - pickling paste 200 is een zeer zuur product. Je dient bij het gebruik van dit product ten allen tijden rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op zoals vermeld op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!
 
Behandelingstijden
TIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 10-30 minuten. MIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 15-60 minuten. Het is, voordat je begint, raadzaam om enkele testen op monsters uit te voeren om de juiste tijd te bepalen.

Tips voor gebruik:

  • Mulax Beitspasta - pickling paste 200 is enigszins thixotroop en moet vóór het gebruik goed geschud worden, vooral na lange periodes van opslag
  • Zorg ervoor dat alle onderdelen, welke niet van roestvrij staal zijn, naar behoren worden beschermd.
  • Ontvet eventueel het te behandelen oppervlak met RVS Ontvetter en spoel het oppervlak hierna af met water.
  • Wij raden aan om Mulax Beitspasta - pickling paste 200  met een kwast op lassen aan te brengen.
  • Sluit de pot goed af na gebruik.
  • Spoel grondig met een hogedrukspuit voordat het product droog is

Voordelen van de Mulax Beitspasta - pickling paste 200:

  • Geschikt om op een snelle en efficiënte wijze oxiden van lassen te verwijderen 
  • Laat geen kringen achter
  • Voor grote oppervlakken adviseren wij Sproeibeits  
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Bekijk ook

Bekijk ook

beitspasta - pickling paste 200
MD82.80.53000 |
Verwijdert oxideschade
Reinigen en beitsen van RVS
Geen druipers of kringen
Van 31,50 per pot

Morgen verzonden

Hulp nodig?