Instant Adhesive Surface Insensitive 20 gram

Artikelnummer: MUL12787

7,10 per stuk

Maandag verzonden

Universele snellijm
Zeer hoge sterkte op nauwsluitende onderdelen
Geschikt voor talloze materialen
per stuk
Productinformatie "Instant Adhesive Surface Insensitive 20 gram"

Mulax Instant Adhesive Surface Insensitive lijm is een snel uithardende snellijm die is ontworpen voor de montage van moeilijk te verlijmen materialen. Onder moeilijk te verlijmen materialen moet denk je aan materialen die een uniforme spanningsverdeling en een hoge trek- en/of schuifsterkte vereisen. De lijm is een medium viscositeit, op cyanoacrylaat gebaseerde, hoogwaardige lijm met allround prestaties. Deze lijm is ideaal  voor gebruik op poreuze ondergronden. Het product geeft een zeer helder uitgehard product dat bijzonder geschikt is voor elastomeren zoals EPDM en SBR, samen met vele metalen en keramische substraten.

De Mulax Instant Adhesive Surface Insensitive is ook geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen zoals hout, papier, leer en stof. Perfect voor alle snelle reparaties en alle soorten kleine noodreparaties, vooral als een sterke hechting is vereist voor het opvullen van gaten en niet uitzakken of inzakken. Voorbeelden van andere toepassingen zijn: verticale gronden, situaties boven het hoofd, grote openingen, kunststoffen, verlijmde borden en naamplaatjes. Voor het beste resultaat moet het hechtoppervlak schoon en stofvrij zijn. Het gebruik van reinigingsdoekjes wordt aanbevolen.

Voordelen van de Mulax Istant Adhesive Surface Insensitive lijm:

  • Universele snellijm;
  • Zeer hoge sterkte op nauwsluitende onderdelen;
  • Perfect voor alle snelle reparaties en alle soorten kleine noodreparatie;
  • Hecht een breed scala aan gelijkaardige of ongelijksoortige ondergronden (metalen, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen).
Specificaties
Overige specificaties
Kies verpakking: 20g
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend