NIEUW: Lorch MicorMig Pulse serie

MicorMig Pulse header

In januari 2018 presenteert Lorch een nieuwe productserie: de Lorch MicorMIG Pulse. Deze serie staat gelijk aan een aantal voordelen, ten opzichte van conventionele machines. Naast nieuwe functies bevat de Lorch MicorMig Pulse serie alle functies van de reguliere MicorMig serie.  

Puls vlamboog

Nagenoeg spatvrij lassen in de overgangsboog. Voor veel lassers klinkt dit als muziek in de oren. De Lorch MicorMig Pulse maakt het mogelijk. Door het eenvoudig in te stellen en robuuste pulse-proces van MicorMig ligt minder nabewerking door spatten binnen handbereik.

Machine met meer lasvermogen 

MicorBoost-technologie zorgt voor nog efficiëntere laswerkzaamheden, bij een hoger rendement bij het MIG/MAG lassen. Daarnaast zorgt de snelle regeltechniek voor een zuivere druppeloverdracht van de pulsboog. 

Altijd een up-to-date lasapparaat

De Lorch MicorMig Pulse serie is zeer geschikt voor upgrades. Zo is dit MIG/MAG lasapparaat volledig aan te passen aan groeiende lastechnische behoeften en productiviteitsverhogende lasprocessen. Daarnaast kan de Lorch MicorMig Pulse worden voorzien van verschillende lasprogramma's en is het mogelijk om werkvereenvoudigende functies ook achteraf in te voeren. 

Productiever lassen met Lorch Speed processen

Als optie is het mogelijk om naast een Lorch MicorMig Pulse lasapparaat, ook een Lorch Speed proces aan te schaffen. Met de mogelijke processen 'Speed-Up' en 'SpeedArc' worden laswerkzaamheden nog productiever. 

EN 1090 gecertificeerd

Lassen conform EN 1090 gaat gemakkelijk dankzij synergetische besturing en instelautomaat. Wanneer u het Lorch EN 1090 voordeelpakket aanschaft en daarnaast de parameterinstelling via NFC-kaart gebruikt, bent u klaar voor alle lastaken op iedere machine, conform EN 1090. 

MicorMig Pulse 01

Jobmanagement

Ingestelde laswerkzaamheden kunnen via het ControlPro bedieningspaneel worden overgezet op een lege NFC-kaart. Deze kan vervolgens op alle willekeurige Lorch MicorMig stroombronnen worden uitgelezen en opgeroepen (vanaf BasicPlus). 

MicorMig Pulse 02
MicorMig Pulse 03

Grotere actieradius door middel van PushPull

Actieradius vergroten met een PushPull-laspistool of de NanoFeeder. Het is mogelijk in combinatie met het PushPull principe. Hierbij wordt de draadtoevoereenheid van de MIG/MAG stroombron gecombineerd met een autonoom treksysteem in het laspistool. 

Gemakkelijke identificatie van de lasser

Intelrechten en bedieningsrechten kunnen eenvoudig worden toegewezen. Een identificatie van de lasser is altijd mogelijk, door contactloze gegevenstransfer.

Beschikbare uitvoeringen

De Lorch MicorMig Pulse serie bestaat uit een aantal uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit: 

  • Lorch MicorMig Pulse 300
  • Lorch MicorMig Pulse 350
  • Lorch MicorMig Pulse 400
  • Lorch MicorMig Pulse 500

Wil je meer informatie over de nieuwste Lorch MicorMig Pulse serie? Neem dan contact op met onze productspeciaisten via telefoonnummer +31 88 6641777

MicorMig Pulse 04
Hulp nodig?