NIEUW: Mulax CX-01 en MX-05+ lashelmen

Met trots presenteren wij twee nieuwe lashelmen van Mulax. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van dit merk is zeker kenmerkend voor deze nieuwe helmen. De nieuwe CX-01+ en MX-05+ lashelmen van Mulax hebben in vergelijking met andere helmen een groot venster waardoor het werken een stuk aangenamer wordt voor de lasser. De CX-01+ lashelm heeft een venster van 97x47mm groot en de MX-05+ heeft een venster van 100x83mm. Ze zijn daarom ook aanzienlijk groter dan andere lashelmen in deze klasse. Daarnaast hebben hun automatische lasfilters de hoogste classificaties op het gebied van consistente kleur en vervormingen en zijn de lasfilters voorzien van vier sensoren om zo de boog te detecteren en te registreren.

De CX-01+ laskap heeft geen batterij nodig om stroom op te wekken. Het heeft namelijk ingebouwde zonnecellen die deze lashelm van genoeg stroom voorziet. Daarnaast heeft deze helm een slijpstand, zodat het niet gelijk dichtslaat bij vonken die afkomstig zijn van het slijpen.

De MX-05+ laskap heeft drie geheugenplaatsen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende instellingen. Ook heeft de automatische filter van de MX-05+ True Color technologie waardoor kleuren zo normaal mogelijk worden weergegeven.

CX-01 laskap met variabel filter
MD82.06.02100 |
Met slijpstand
4 sensoren voor boogdetectie
Groot kijkvenster
Van 108,00 per stuk

Vandaag verzonden

MX-05+ laskap met variabel filter (true color)
MD82.06.02000 |
True Color Technology
4 sensoren om boog te registreren
Groot venster voor uitstekend zicht
Van 215,00 per stuk

Vandaag verzonden

Voordelen
De nieuwe Mulax lashelmen hebben een aantal voordelen:

  • Zeer grote vensters van maar liefst 97x47mm (CX-01+) en 100x83mm (MX-05+)
  • Hoogste classificaties van de automatische lasfilters
  • Uitermate hoog draagcomfort
  • Voorzien van vier sensoren om de boog te detecteren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Hulp nodig?