Bekijk alle
categorieen

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van verschillende klanten of lees onze blog- en informatieartikelen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot lassen, zoals lastoevoegmateriaal, markeertechniek, lasapparatuur en meer.

Meer lezen?

Bekijk onze referentverhalenLees onze blogs en artikelen

 

 

Nieuwsberichten Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van... meer lezen »
Venster sluiten

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van verschillende klanten of lees onze blog- en informatieartikelen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot lassen, zoals lastoevoegmateriaal, markeertechniek, lasapparatuur en meer.

Meer lezen?

Bekijk onze referentverhalenLees onze blogs en artikelen

 

 

Onlangs heeft Visser Las/Snijtechniek haar activiteiten verkocht aan Laspartners Multiweld. Met de overname van het bedrijf uit Woerden versterkt Laspartners Multiweld haar positie in het midden van Nederland.
In verband met Dodenherdenking (4 mei) en Bevrijdingsdag (5 mei) zijn wij gesloten.
In verband met Koningsdag (27 april) zijn wij gesloten.
De Groot LPMW Lasinstituut is getting ready for SUMMERSCHOOL!

Cepro afschermingen

Cepro biedt afschermingsmiddelen voor het creëren van een veilige werkomgeving in deze onzekere tijden.
Vanwege COVID-19 hebben wij ons beleid aangepast en maatregelen getroffen. In dit artikel lees je hier meer over.
Cougartron is een Deense organisatie die gespecialiseerd is in (elektrochemische)lasnaadreiniging en markeermachines voor de las/metaaltechniek. Dit artikel vertelt je meer over de processen, toepassingen, voordelen en welke machine geschikt is voor jouw werkzaamheden.
Nieuw lasapparaat nodig? Koop dan nu de Lincoln Powertec i250C, i320C of de i380C en krijg tot wel € 350,00 korting! Wees er snel bij, want de actie loopt tot 30 april 2020.

Markator inruilactie

Lever je oude Markator FlyMarker in voor een FlyMarker mini en krijg tot wel 930 euro aan extra's!
ORBIMAT 180 SW is een lasmachine van Orbitalum en heeft een intuïtieve aanraakbediening en online procescommunicatie. Dit zorgt voor vele voordelen. Door gebruik van Internet of Things garandeert Orbitalum met deze machine betere kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.
Met de ORBmax is het mogelijk om snel en gedetailleerd zuurstofresten te detecteren en te documenteren in de parameters. De meter is hierbij een marktleider voor de orbitale lastechnologie. Deze manier van werken en meten verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het laswerk.
Ruim twee jaar geleden kondigden de opleidings- en certificeringscentra van Laspartners Multiweld en De Groot Lastechniek in Breda aan de handen ineen te slaan. Onder het vaandel van De Groot LPMW Lasinstituut (of kortweg ‘het Lasinstituut’) werd koers gezet om een landelijke speler te worden op het gebied van lastechnische opleidingen en certificeringen.
De webshop van Laspartners Multiweld heeft het afgelopen jaar een enorme groei gekend. Steeds meer klanten hebben de weg naar de zakelijke portal van Laspartners Multiweld gevonden. Zij ervaren dagelijks de voordelen van slimmer, sneller en efficiënter bestellen.
Met het oog op de professionele lasser staat de nieuwe Kemppi MasterTig voor laskwaliteit, bruikbaarheid en energiezuinigheid. MasterTig is zo gemaakt dat deze gemoduleerd opgebouwd kan worden om aan elke specifieke en individuele behoefte van de lasser te voldoen. Zo zijn er diverse vermogensvarianten van de MasterTig.
Een bedrijf dat de laatste tijd alles behalve stilstaat en waar de ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen is TMS. TMS is een technische dienstverlener, die voornamelijk actief is in Zuid-West Nederland en België. Laspartners
Multiweld praat met één van de directeuren over de veranderingen die TMS te wachten staan, ontwikkelingen en een groot project in samenwerking met Laspartners Multiweld.
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk hier onze openingstijden.
De essentie van efficiënt voorraadbeheer, die kent Overlasko Konstruktie B.V. als geen ander. Na een periode van 3 jaar ontzorgd te zijn door middel van een uitgiftesysteem van Laspartners Multiweld, kiest Overlasko opnieuw voor Laspartners Multiweld. Lees snel verder over deze succesvolle samenwerking.

Nederman 75 jaar jubileum actie

Nederman bestaat 75 jaar en dat vieren we! Zo profiteer je tot het einde van het jaar van aantrekkelijke korting op de mobiele afzuigers.

Welding Week 2019 vandaag van start gegaan

Vandaag is de 3-daagse Welding Week van start gegaan. Laspartners Multiweld is samen met Olmia Robotics op de Welding Week aanwezig. In samenwerking met Olmia Robotics zijn een aantal cobot-opstellingen ontwikkeld.

Meer kracht met de nieuwe Powertec i380C

De nieuwe Powertec i380C van Lincoln Electric is een compact MIG/MAG lasapparaat en geschikt voor alle MIG/MAG- en beklede elektroden lasprocessen.
De nieuwste ontwikkeling van Markator, de FlyMarker Mini 120/45, brengt vele voordelen met zich mee. Lees meer over dit product.
Dit artikel gaat over de nieuwste TIG lashandschoenen van Mulax, gemaakt van hertenleder. Lees verder over de voordelen van deze nieuwe lashandschoen.
Vossen-Hendrickx is een organisatie welke vorig jaar nog haar 100-jarig jubileum vierde. Het bedrijf, opgericht in 1918, kent een rijke geschiedenis en heeft zich de laatste 45 jaar weten te ontwikkelen tot de partner voor lastechnische producten, diensten en industriële gassen in Noord-Brabant en Limburg.
Op woensdag 20 november vindt de Nationale Cobot Dag plaats bij Olmia Robotics in Tiel. Op deze dag komen verschillende bedrijven samen om innovatieve applicaties te laten zien, waarbij de samenwerking tussen mens en cobot centraal staat
Op 19, 20 en 21 november 2019 vindt een nieuwe editie van de Welding Week plaats in het vernieuwde Antwerp Expo. De Welding Week is een vierjaarlijks lasevenement waarbij meer dan 100 exposanten en 5.000 professionals samen komen om verdeeld over drie dagen de hedendaagse apparatuur, producten en (las)technieken te ervaren.
Maak je nog gebruik van een verouderde plasmasnijder, of wordt metaal nog gesneden met zuurstofgas? Dan is het nu tijd om over te stappen op de nieuwste plasmasnijtechnologie. Als je voor 31 oktober 2019 een Hypertherm Powermax65, Powermax85, Powermax105 of Powermax125 aanschaft, kun je tot wel 500,- euro korting krijgen!

Kemppi MasterTig: Meester in lassen

De Kemppi MasterTig is de laatste ontwikkeling in de MasterTig serie en combineert eenvoud met kwaliteit en zuinigheid. Het systeem biedt een breed scala aan opties en mogelijkheden die het voor de lasser niet alleen makkelijker, maar ook comfortabeler maken. In dit artikel vind je uitgebreide informatie over dit systeem.
Onlangs hebben we de nieuwste 3M Speedglas lashelm mogen verwelkomen: de Speedglas Heavy-Duty G5-01. De helm kenmerkt zich door veiligheid, comfort en innovatie.
Schrijf je nu gratis in voor de Lorch Speeddag 2019!
In de week van Hemelvaartsdag hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk hier de openingstijden van deze week.
Op vrijdag 29 maart 2019 vond de demonstratie- en informatiemiddag, in samenwerking met De Groot LPMW Lasinstituut en TVC, plaats op locatie bij De Groot LPMW Lasinstituut in Breda. Lees meer over deze leerzame dag.
Laspartners Multiweld organiseert in samenwerking met De Groot LPMW lasinstituut op 29 maart 2019 een demonstratie- en informatiemiddag monitoring en datalogging. Meer informatie of inschrijven? Lees dan snel verder.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier wanneer wij aangepaste openingstijden hebben.
Vorige week heeft Laspartners Multiweld een eerste demonstratie met cobots verzorgt op de vestiging in Montfoort.
Molyslip TAP is een nieuwe reeks hoogwaardige smeermiddelen welke gebruikt kunnen worden in vele toepassingsgebieden en welke vele voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd geworden? Lees er alles over in dit artikel.
Ben jij van plan om binnenkort bij Laspartners Multiweld te huren? Wees er dan zeker van dat je op de hoogte bent van onze gewijzigde verhuurvoorwaarden. Ontdek snel wat er veranderd is in dit artikel!
1 Van 4