Bekijk alle
categorieen
De Kemppi MasterTig is de laatste ontwikkeling in de MasterTig serie en combineert eenvoud met kwaliteit en zuinigheid. Het systeem biedt een breed scala aan opties en mogelijkheden die het voor de lasser niet alleen makkelijker, maar ook comfortabeler maken. In dit artikel vind je uitgebreide informatie over dit systeem.
Onlangs hebben we de nieuwste 3M Speedglas lashelm mogen verwelkomen: de Speedglas Heavy-Duty G5-01. De helm kenmerkt zich door veiligheid, comfort en innovatie.
Schrijf je nu gratis in voor de Lorch Speeddag 2019!
In de week van Hemelvaartsdag hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk hier de openingstijden van deze week.
Op vrijdag 29 maart 2019 vond de demonstratie- en informatiemiddag, in samenwerking met De Groot LPMW Lasinstituut en TVC, plaats op locatie bij De Groot LPMW Lasinstituut in Breda. Lees meer over deze leerzame dag.
Laspartners Multiweld organiseert in samenwerking met De Groot LPMW lasinstituut op 29 maart 2019 een demonstratie- en informatiemiddag monitoring en datalogging. Meer informatie of inschrijven? Lees dan snel verder.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier wanneer wij aangepaste openingstijden hebben.
Binnen diverse branches worden lasprocessen toegepast. Maar hoe verhoudt het lassen zich ten opzichte van andere verbindingstechnieken? Laspartners Multiweld sprak met Edward Verhoeve van carrosseriefabriek Heiwo, over de revolutie die zij doormaken in hun productieproces en de veranderende rol van lassen.
Vorige week heeft Laspartners Multiweld een eerste demonstratie met cobots verzorgt op de vestiging in Montfoort.
Molyslip TAP is een nieuwe reeks hoogwaardige smeermiddelen welke gebruikt kunnen worden in vele toepassingsgebieden en welke vele voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd geworden? Lees er alles over in dit artikel.
Ben jij van plan om binnenkort bij Laspartners Multiweld te huren? Wees er dan zeker van dat je op de hoogte bent van onze gewijzigde verhuurvoorwaarden. Ontdek snel wat er veranderd is in dit artikel!
Vanaf heden heeft Laspartners Multiweld een nieuw bankrekeningnummer. Bekijk snel wat er veranderd is!
Bij Laspartners Multiweld koop je alles wat je nodig hebt op het gebied van lassen, snijden, verspanen en meer! Maar wist je dat je ook voor een compleet aanbod verhuurartikelen terecht kunt bij Laspartners Multiweld?
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
Orbitaal lassen is een specialistisch lasproces, waar tot op heden nog geen opleidingen voor beschikbaar was. Het De Groot LPMW Lasinstituut brengt daar verandering in, met de komst van hun opleiding ‘Orbitaal lassen en certificering’.
Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) is een scheepswerf in Vlissingen met inmiddels een traditie van meer dan 140 jaar in scheepsbouw. Bernd-Jan Bekkers, Welding Engineer bij DSNS, vertelt meer over de levensloop van het bedrijf en een bijzonder project waar zij de afgelopen jaren, in samenwerking met Laspartners Multiweld aan hebben gewerkt.
Heb jij hem al ontvangen? Ons nieuwe Laspartners Multiweld Magazine? Ook deze keer staat hij weer boordevol interessante reportages, klantverhalen en productnieuws.
Op donderdag 5 april was De Groot LPMW Lasinstituut in Breda het podium voor de masterclass Orbitaal Lassen. Deze masterclass werd georganiseerd door Laspartners Multiweld in samenwerking met Orbitalum.
De gehele maand maart profiteer je van hoge kortingen verschillende producten, zoals 30% korting op de 3M Speedglas 9100FX Air XX-filter met Adflo systeem en opbergtas en ruim 300 euro korting op de Lincoln Electric Multi-proces lasmachine Speedtec 200C. Bekijk alle aanbiedingen hier.
Vanaf heden is Laspartners Multiweld gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Wil je weten wat deze norm precies inhoudt en wat de verschillen zijn tussen deze norm en de oude ISO 9001:2008 norm? Lees dan snel verder.
Ben je op zoek naar een lashelm, een lasapparaat of misschien wel een nieuwe slijpmachine voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze producten en de andere producten uit de top 10 van februari en profiteer van hoge kortingen oplopend tot wel 40%.
Op Schweissen und Schneiden presenteerde TVC twee nieuwe machines: de ALXIII Portable en de ALXIII RS unit. Met zowel de ALXIII Portable als de RS, is het mogelijk om alle belangrijke lasparameters te volgen.
Profiteer nu de gehele maand januari en februari van 10% extra korting op alle* Kemppi Kempact RA modellen en laat je verrassen door alle voordelen die deze lasapparaten met zich mee brengen. Lees alles over deze actie en de lasmachines in dit artikel.
In januari 2018 presenteert LORCH een nieuwe productserie: de LORCH MicorMIG Pulse. Deze serie staat gelijk aan een aantal voordelen, ten opzichte van conventionele machines.
Geïntroduceerd op Schweissen und Schneiden 2017: de Orbimat 180SW orbitaal stroombron van Orbitalum. Geheel in lijn met Industry 4.0 bevat deze nieuwe stroombron functies en eigenschappen die het orbitaal lassen gemakkelijker en toegankelijker maakt. Bij de ontwikkelingvan deze machine is rekening gehouden met het feit dat data steeds belangrijker wordt.
Een nieuw jaar, een nieuwe maand en dus een nieuwe top 10! Deze maand profiteer je van hoge kortingen op merken als 3M Speedglas, Lincoln Electric, Hypertherm, Ridgid en nog veel meer. Lees snel verder!
Afgelopen week heeft Laspartners Multiweld een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Deense bedrijf Inrotech. Dit bedrijf heeft een doorbraak in robottechniek gerealiseerd door het overbodig maken van programmeerwerk. Lees meer over deze speciale techniek in dit artikel.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier alles over in dit artikel.
Ook in december vind je bij ons de top 10 meest populaire producten voor deze maand. De producten wisselen maandelijks en zijn uiteenlopend van lastechnische producten tot gereedschap of werkplaatsbenodigdheden. Bekijk snel wat de top 10 van deze maand is!
De top 10 meest populaire producten van november zijn bekend! Profiteer de hele maand van hoge kortingen op deze verschillende producten. Lees hier meer over in dit artikel.

Nieuw: Siegmund Workstation

Het workstation is de nieuwste ontwikkeling van Siegmund. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste innovatie.
3M heeft naar de lasser geluisterd! Afgelopen jaar heeft 3M haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd op basis van de wensen en behoeften van de lasser, namelijk de 3M Speedglas 9002NC lashelm. Profiteer nu van hoge korting, lees snel meer!
Profiteer nu tijdens de herfstactie van Lincoln Electric van hoge kortingen op verschillende plasmasnijders met bijbehorende accessoires én gratis plasmatoorts onderdelen naar keuze t.w.v. €100,- of €150,-. Lees hier meer.
Lees hier alles over het grootste lasevenement ter wereld: Schweissen und Schneiden wat deze week plaats zal vinden in Düsseldorf.
Onze vestiging in Sliedrecht is verhuisd van twee panden naar een pand. Dit brengt een adreswijziging met zich mee. Het nieuwe adres is: Industrieweg 20, 3361HJ in Sliedrecht.
De nieuwste Lincoln Electric ontwikkeling, het Rapid-XTM proces, werkt met een kortere booglengte, waardoor een beduidend hogere lassnelheid behaald kan worden, terwijl de warmte-inbreng evenredig daalt.
1 Van 4