Bekijk alle
categorieen
Onze vestiging in Sliedrecht is verhuisd van twee panden naar een pand. Dit brengt een adreswijziging met zich mee. Het nieuwe adres is: Industrieweg 20, 3361HJ in Sliedrecht.
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
Onze huurcatalogus is weer up-to-date en is weer aangevuld met nieuwe producten, productinformatie en prijzen. Alles om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De huurcatalogus is zowel als E-book te downloaden en als gedrukt exemplaar aan te vragen.
Tags: Algemeen, Verhuur
De X8 MIG Welder is de nieuwste lasmachine van het merk Kemppi. De twee grootste voordelen van de Kemppi X8 MIG Welder zijn de verbeterde kwaliteitscontrole en dat WPS-documenten nu overbodig zijn. In dit artikel lees je meer over deze nieuwste ontwikkeling.
Op 1 april 2017 heeft Joop van Elen, na ruim 30 jaar dienstverband, het stokje overgedragen aan Max Bleijswijk.
Ons nieuwe magazine is uit! In deze nieuwste editie vind je de nieuwste ontwikkelingen op lastechnisch gebied, maar ook ontwikkelingen die spelen binnen Laspartners Multiweld, zoals het recent geopende De Groot LPMW Lasinstituut in samenwerking met De Groot Lastechniek. Daarnaast vind je hierin verschillende interviews met organisaties en bedrijven, als Herman Braun en TU Delft, hoe Laspartners Multiweld een bijdrage levert in diverse (productie)processen.
Steeds meer bedrijven en werknemers zien de noodzaak van veilig en schoon werken. Een schonere en veilige werkomgeving draagt bij aan werkplezier en productiviteit. Bovendien is er steeds meer bekend over de schadelijkheid van stoffen die vrijkomen bij het verwerken van metaal.
Per 1 september 2017 zal Dijkstra Lastechniek, gevestigd te Peize in Drenthe, zijn aandelen overdragen aan Laspartners Multiweld. Dijkstra Lastechniek staat al jaren bekend als de partner voor lastechnische producten in het noorden van Nederland.
Vanaf heden slaan De Groot Lasopleidingen en het LPMW Lasinstituut, de opleidings- en certificeringstak van Laspartners Multiweld, de handen ineen en zullen gezamenlijk verder opereren vanuit een joint venture op het gebied van lasopleidingen en certificeringen.
Een snelgroeiend bedrijf en tevens klant van Laspartners Multiweld is The Stainless Solutions Group in Giessen. Onlangs hebben zij een machine aangeschaft voor het automatiseren van een lasproces. Laspartners Multiweld gaat in gesprek met Hans van Rangelrooij (foto), Business Development Manager en Enrico Klop, eigenaar en oprichter van The Stainless Solutions Group.
Op de werkvloer kunnen zich diverse gezondheids- en veiligheidsrisico’s voordoen. Werkgevers zijn wettelijk verplicht om deze te voorkomen, te reduceren of te elimineren. Deze risico’s kunnen het beste bij de bron aangepakt worden. In geval van verspreiding van stofemissie bij metaalbewerking, heeft het type schuurschijf daarbij een significante invloed.
Ben je opzoek naar een laspistool met meer gebruikscomfort en unieke eigenschappen die het MIG/MAG lasproces nog efficiënter maakt? Dan is de MB EVO PRO wellicht wat je zoekt. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste ontwikkeling van het merk Abicor Binzel.
1 Van 7