Bekijk alle
categorieen
Binnen diverse branches worden lasprocessen toegepast. Maar hoe verhoudt het lassen zich ten opzichte van andere verbindingstechnieken? Laspartners Multiweld sprak met Edward Verhoeve van carrosseriefabriek Heiwo, over de revolutie die zij doormaken in hun productieproces en de veranderende rol van lassen.
Vorige week heeft Laspartners Multiweld een eerste demonstratie met cobots verzorgt op de vestiging in Montfoort.
Molyslip TAP is een nieuwe reeks hoogwaardige smeermiddelen welke gebruikt kunnen worden in vele toepassingsgebieden en welke vele voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd geworden? Lees er alles over in dit artikel.
Ben jij van plan om binnenkort bij Laspartners Multiweld te huren? Wees er dan zeker van dat je op de hoogte bent van onze gewijzigde verhuurvoorwaarden. Ontdek snel wat er veranderd is in dit artikel!
Vanaf heden heeft Laspartners Multiweld een nieuw bankrekeningnummer. Bekijk snel wat er veranderd is!
Bij Laspartners Multiweld koop je alles wat je nodig hebt op het gebied van lassen, snijden, verspanen en meer! Maar wist je dat je ook voor een compleet aanbod verhuurartikelen terecht kunt bij Laspartners Multiweld?
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
Orbitaal lassen is een specialistisch lasproces, waar tot op heden nog geen opleidingen voor beschikbaar was. Het De Groot LPMW Lasinstituut brengt daar verandering in, met de komst van hun opleiding ‘Orbitaal lassen en certificering’.
Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) is een scheepswerf in Vlissingen met inmiddels een traditie van meer dan 140 jaar in scheepsbouw. Bernd-Jan Bekkers, Welding Engineer bij DSNS, vertelt meer over de levensloop van het bedrijf en een bijzonder project waar zij de afgelopen jaren, in samenwerking met Laspartners Multiweld aan hebben gewerkt.
Heb jij hem al ontvangen? Ons nieuwe Laspartners Multiweld Magazine? Ook deze keer staat hij weer boordevol interessante reportages, klantverhalen en productnieuws.
Op donderdag 5 april was De Groot LPMW Lasinstituut in Breda het podium voor de masterclass Orbitaal Lassen. Deze masterclass werd georganiseerd door Laspartners Multiweld in samenwerking met Orbitalum.
De gehele maand maart profiteer je van hoge kortingen verschillende producten, zoals 30% korting op de 3M Speedglas 9100FX Air XX-filter met Adflo systeem en opbergtas en ruim 300 euro korting op de Lincoln Electric Multi-proces lasmachine Speedtec 200C. Bekijk alle aanbiedingen hier.
Vanaf heden is Laspartners Multiweld gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Wil je weten wat deze norm precies inhoudt en wat de verschillen zijn tussen deze norm en de oude ISO 9001:2008 norm? Lees dan snel verder.
Ben je op zoek naar een lashelm, een lasapparaat of misschien wel een nieuwe slijpmachine voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze producten en de andere producten uit de top 10 van februari en profiteer van hoge kortingen oplopend tot wel 40%.
Op Schweissen und Schneiden presenteerde TVC twee nieuwe machines: de ALXIII Portable en de ALXIII RS unit. Met zowel de ALXIII Portable als de RS, is het mogelijk om alle belangrijke lasparameters te volgen.
Profiteer nu de gehele maand januari en februari van 10% extra korting op alle* Kemppi Kempact RA modellen en laat je verrassen door alle voordelen die deze lasapparaten met zich mee brengen. Lees alles over deze actie en de lasmachines in dit artikel.
In januari 2018 presenteert LORCH een nieuwe productserie: de LORCH MicorMIG Pulse. Deze serie staat gelijk aan een aantal voordelen, ten opzichte van conventionele machines.
Geïntroduceerd op Schweissen und Schneiden 2017: de Orbimat 180SW orbitaal stroombron van Orbitalum. Geheel in lijn met Industry 4.0 bevat deze nieuwe stroombron functies en eigenschappen die het orbitaal lassen gemakkelijker en toegankelijker maakt. Bij de ontwikkelingvan deze machine is rekening gehouden met het feit dat data steeds belangrijker wordt.
Een nieuw jaar, een nieuwe maand en dus een nieuwe top 10! Deze maand profiteer je van hoge kortingen op merken als 3M Speedglas, Lincoln Electric, Hypertherm, Ridgid en nog veel meer. Lees snel verder!
Afgelopen week heeft Laspartners Multiweld een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Deense bedrijf Inrotech. Dit bedrijf heeft een doorbraak in robottechniek gerealiseerd door het overbodig maken van programmeerwerk. Lees meer over deze speciale techniek in dit artikel.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier alles over in dit artikel.
Ook in december vind je bij ons de top 10 meest populaire producten voor deze maand. De producten wisselen maandelijks en zijn uiteenlopend van lastechnische producten tot gereedschap of werkplaatsbenodigdheden. Bekijk snel wat de top 10 van deze maand is!
De top 10 meest populaire producten van november zijn bekend! Profiteer de hele maand van hoge kortingen op deze verschillende producten. Lees hier meer over in dit artikel.

Nieuw: Siegmund Workstation

Het workstation is de nieuwste ontwikkeling van Siegmund. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste innovatie.
3M heeft naar de lasser geluisterd! Afgelopen jaar heeft 3M haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd op basis van de wensen en behoeften van de lasser, namelijk de 3M Speedglas 9002NC lashelm. Profiteer nu van hoge korting, lees snel meer!
Profiteer nu tijdens de herfstactie van Lincoln Electric van hoge kortingen op verschillende plasmasnijders met bijbehorende accessoires én gratis plasmatoorts onderdelen naar keuze t.w.v. €100,- of €150,-. Lees hier meer.
Lees hier alles over het grootste lasevenement ter wereld: Schweissen und Schneiden wat deze week plaats zal vinden in Düsseldorf.
Onze vestiging in Sliedrecht is verhuisd van twee panden naar een pand. Dit brengt een adreswijziging met zich mee. Het nieuwe adres is: Industrieweg 20, 3361HJ in Sliedrecht.
De nieuwste Lincoln Electric ontwikkeling, het Rapid-XTM proces, werkt met een kortere booglengte, waardoor een beduidend hogere lassnelheid behaald kan worden, terwijl de warmte-inbreng evenredig daalt.
Onze huurcatalogus is weer up-to-date en is weer aangevuld met nieuwe producten, productinformatie en prijzen. Alles om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De huurcatalogus is zowel als E-book te downloaden en als gedrukt exemplaar aan te vragen.
Tags: Algemeen, Verhuur

Nieuw: Kemppi X8 MIG Welder

De X8 MIG Welder is de nieuwste lasmachine van het merk Kemppi. De twee grootste voordelen van de Kemppi X8 MIG Welder zijn de verbeterde kwaliteitscontrole en dat WPS-documenten nu overbodig zijn. In dit artikel lees je meer over deze nieuwste ontwikkeling.
Twee jaar na de livegang van de B2B-portal zet Laspartners Multiweld, met de lancering van de vernieuwde
webshop, een volgende stap in de e-commerce strategie. Dit is inmiddels de 4e generatie sinds wij
onze eerste webshop in 2007 uitbrachten.
Als lastechnische groothandel, die service hoog in het vaandel heeft staan, stellen wij deze vraag dagelijks aan onze klanten. Wij weten het namelijk al langer: lassen is geweldig! En we doen er alles aan om onze klanten dit ook te laten ervaren.
In dit artikel lees je alle nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden van de afgelopen tijd.
Op 1 april 2017 heeft Joop van Elen, na ruim 30 jaar dienstverband, het stokje overgedragen aan Max Bleijswijk.
Ons nieuwe magazine is uit! In deze nieuwste editie vind je de nieuwste ontwikkelingen op lastechnisch gebied, maar ook ontwikkelingen die spelen binnen Laspartners Multiweld, zoals het recent geopende De Groot LPMW Lasinstituut in samenwerking met De Groot Lastechniek. Daarnaast vind je hierin verschillende interviews met organisaties en bedrijven, als Herman Braun en TU Delft, hoe Laspartners Multiweld een bijdrage levert in diverse (productie)processen.
1 Van 3