Een snelgroeiend bedrijf en tevens klant van Laspartners Multiweld is The Stainless Solutions Group in Giessen. Onlangs hebben zij een machine aangeschaft voor het automatiseren van een lasproces. Laspartners Multiweld gaat in gesprek met Hans van Rangelrooij (foto), Business Development Manager en Enrico Klop, eigenaar en oprichter van The Stainless Solutions Group.
Op de werkvloer kunnen zich diverse gezondheids- en veiligheidsrisico’s voordoen. Werkgevers zijn wettelijk verplicht om deze te voorkomen, te reduceren of te elimineren. Deze risico’s kunnen het beste bij de bron aangepakt worden. In geval van verspreiding van stofemissie bij metaalbewerking, heeft het type schuurschijf daarbij een significante invloed.
Ben je opzoek naar een laspistool met meer gebruikscomfort en unieke eigenschappen die het MIG/MAG lasproces nog efficiënter maakt? Dan is de MB EVO PRO wellicht wat je zoekt. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste ontwikkeling van het merk Abicor Binzel.
Het gebruik van SuperDuplex neemt toe in industriesegmenten zoals olie & gas, offshore, papier, voedingsmiddelen, waterbehandelings- en ontziltingsinstallaties. Daarnaast ook in de tankbouw voor opslag van olie en chemicaliën, chemische industrie en rookgasbehandelingsystemen in de
energiecentrales.
De voordelen van het plasmasnijden, ten opzichte van het autogeen snijden, zijn zeer uiteenlopend. Snijden met plasma is namelijk veiliger, goedkoper en plasmasnijden heeft bovendien een zeer breed toepassingsgebied.
Als totaalleverancier op het lastechnische vlak streeft Laspartners Multiweld niet alleen naar de levering van de beste producten, maar ook naar de beste service. Want producten kan men tegenwoordig overal krijgen, de service zorgt voor een onderscheidend karakter.
Slecht nieuws en goed nieuws liggen in de lastechniek dicht bij elkaar. ‘Zo’n mooie techniek, zo’n prachtig vak, laten we er trots op zijn’, klonk het bij de opening van het NILBIL Lassymposium 2016 in Gorinchem. In het programma-onderdeel ‘Arbeidsomstandigheden’ viel de lasrook echter bijna te ruiken.
In de laatste actiefolder van dit jaar blikt Siegmund terug. In 2016 heeft zij haar belangrijkste doel behaald, het nitreren van nagenoeg alle aanslagen en winkelhaken. De producten die Siegmund aanbiedt in de toebehorensets bevatten nu vrijwel allemaal genitreerde gereedschappen en onderdelen. Hierdoor zijn ze nog beter beschermd tegen roest, krassen en lasspetters.
In deze editie van ons magazine staan trends en ontwikkelingen centraal. Om het bestaansrecht van bedrijven te waarborgen, is het belangrijk om hierop te anticiperen. Onze redactie heeft een aantal relaties geïnterviewd en gevraagd naar hun visie op de toekomst en hoe zij hierop inspelen.
Tijdens de deelname aan de NIL verbindingsweek legt Laspartners Multiweld deze keer de focus op haar gespecialiseerde assortiment. Dit bestaat veelal uit innovatieve producten die bijdragen aan het eenvoudiger, sneller en efficiënter laten verlopen van laswerkzaamheden. De NIL verbindingsweek vindt, gelijktijdig met METAVAK, plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in de evenementenhal Gorinchem. Laspartners Multiweld is te vinden in stand 356.
Om te voldoen aan de steeds grotere wordende vraag en de concurrentie voor te blijven in flexibiliteit en nauwkeurigheid, biedt Siegmund diverse mogelijkheden om je werkruimte op maat uit te breiden en flexibel aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
Tags: Lastafels, Acties
Onze klant Herman Braun is een specialist in het bouwen van licht stalen racefiets frames. Het bedrijf Herman Braun is opgericht in 1983 en inmiddels uitgegroeid tot de meest moderne framebouwfabriek van Nederland.
1 Van 6
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties