Bekijk alle
categorieen

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van verschillende klanten of lees onze blog- en informatieartikelen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot lassen, zoals lastoevoegmateriaal, markeertechniek, lasapparatuur en meer.

Bekijk onze referentverhalenLees onze blogs en artikelen

 

 

Nieuwsberichten Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van... meer lezen »
Venster sluiten

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws uit de laswereld of rondom Laspartners Multiweld. Wil je meer lezen? Laat je inspireren door onze diverse referentverhalen uit de praktijk van verschillende klanten of lees onze blog- en informatieartikelen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot lassen, zoals lastoevoegmateriaal, markeertechniek, lasapparatuur en meer.

Bekijk onze referentverhalenLees onze blogs en artikelen

 

 

De nieuwste ontwikkeling van Markator, de FlyMarker Mini 120/45, brengt vele voordelen met zich mee. Lees meer over dit product.
Dit artikel gaat over de nieuwste TIG lashandschoenen van Mulax, gemaakt van hertenleder. Lees verder over de voordelen van deze nieuwe lashandschoen.
Vossen-Hendrickx is een organisatie welke vorig jaar nog haar 100-jarig jubileum vierde. Het bedrijf, opgericht in 1918, kent een rijke geschiedenis en heeft zich de laatste 45 jaar weten te ontwikkelen tot de partner voor lastechnische producten, diensten en industriële gassen in Noord-Brabant en Limburg.
Op woensdag 20 november vindt de Nationale Cobot Dag plaats bij Olmia Robotics in Tiel. Op deze dag komen verschillende bedrijven samen om innovatieve applicaties te laten zien, waarbij de samenwerking tussen mens en cobot centraal staat
Op 19, 20 en 21 november 2019 vindt een nieuwe editie van de Welding Week plaats in het vernieuwde Antwerp Expo. De Welding Week is een vierjaarlijks lasevenement waarbij meer dan 100 exposanten en 5.000 professionals samen komen om verdeeld over drie dagen de hedendaagse apparatuur, producten en (las)technieken te ervaren.
Maak je nog gebruik van een verouderde plasmasnijder, of wordt metaal nog gesneden met zuurstofgas? Dan is het nu tijd om over te stappen op de nieuwste plasmasnijtechnologie. Als je voor 31 oktober 2019 een Hypertherm Powermax65, Powermax85, Powermax105 of Powermax125 aanschaft, kun je tot wel 500,- euro korting krijgen!
De Kemppi MasterTig is de laatste ontwikkeling in de MasterTig serie en combineert eenvoud met kwaliteit en zuinigheid. Het systeem biedt een breed scala aan opties en mogelijkheden die het voor de lasser niet alleen makkelijker, maar ook comfortabeler maken. In dit artikel vind je uitgebreide informatie over dit systeem.
Onlangs hebben we de nieuwste 3M Speedglas lashelm mogen verwelkomen: de Speedglas Heavy-Duty G5-01. De helm kenmerkt zich door veiligheid, comfort en innovatie.
Schrijf je nu gratis in voor de Lorch Speeddag 2019!
In de week van Hemelvaartsdag hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk hier de openingstijden van deze week.
Op vrijdag 29 maart 2019 vond de demonstratie- en informatiemiddag, in samenwerking met De Groot LPMW Lasinstituut en TVC, plaats op locatie bij De Groot LPMW Lasinstituut in Breda. Lees meer over deze leerzame dag.
Laspartners Multiweld organiseert in samenwerking met De Groot LPMW lasinstituut op 29 maart 2019 een demonstratie- en informatiemiddag monitoring en datalogging. Meer informatie of inschrijven? Lees dan snel verder.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier wanneer wij aangepaste openingstijden hebben.
Vorige week heeft Laspartners Multiweld een eerste demonstratie met cobots verzorgt op de vestiging in Montfoort.
Molyslip TAP is een nieuwe reeks hoogwaardige smeermiddelen welke gebruikt kunnen worden in vele toepassingsgebieden en welke vele voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd geworden? Lees er alles over in dit artikel.
Ben jij van plan om binnenkort bij Laspartners Multiweld te huren? Wees er dan zeker van dat je op de hoogte bent van onze gewijzigde verhuurvoorwaarden. Ontdek snel wat er veranderd is in dit artikel!
Vanaf heden heeft Laspartners Multiweld een nieuw bankrekeningnummer. Bekijk snel wat er veranderd is!
Bij Laspartners Multiweld koop je alles wat je nodig hebt op het gebied van lassen, snijden, verspanen en meer! Maar wist je dat je ook voor een compleet aanbod verhuurartikelen terecht kunt bij Laspartners Multiweld?
Orbitaal lassen is een specialistisch lasproces, waar tot op heden nog geen opleidingen voor beschikbaar was. Het De Groot LPMW Lasinstituut brengt daar verandering in, met de komst van hun opleiding ‘Orbitaal lassen en certificering’.
Heb jij hem al ontvangen? Ons nieuwe Laspartners Multiweld Magazine? Ook deze keer staat hij weer boordevol interessante reportages, klantverhalen en productnieuws.
Op donderdag 5 april was De Groot LPMW Lasinstituut in Breda het podium voor de masterclass Orbitaal Lassen. Deze masterclass werd georganiseerd door Laspartners Multiweld in samenwerking met Orbitalum.
De gehele maand maart profiteer je van hoge kortingen verschillende producten, zoals 30% korting op de 3M Speedglas 9100FX Air XX-filter met Adflo systeem en opbergtas en ruim 300 euro korting op de Lincoln Electric Multi-proces lasmachine Speedtec 200C. Bekijk alle aanbiedingen hier.
Vanaf heden is Laspartners Multiweld gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Wil je weten wat deze norm precies inhoudt en wat de verschillen zijn tussen deze norm en de oude ISO 9001:2008 norm? Lees dan snel verder.
Ben je op zoek naar een lashelm, een lasapparaat of misschien wel een nieuwe slijpmachine voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze producten en de andere producten uit de top 10 van februari en profiteer van hoge kortingen oplopend tot wel 40%.
Op Schweissen und Schneiden presenteerde TVC twee nieuwe machines: de ALXIII Portable en de ALXIII RS unit. Met zowel de ALXIII Portable als de RS, is het mogelijk om alle belangrijke lasparameters te volgen.
Profiteer nu de gehele maand januari en februari van 10% extra korting op alle* Kemppi Kempact RA modellen en laat je verrassen door alle voordelen die deze lasapparaten met zich mee brengen. Lees alles over deze actie en de lasmachines in dit artikel.
In januari 2018 presenteert LORCH een nieuwe productserie: de LORCH MicorMIG Pulse. Deze serie staat gelijk aan een aantal voordelen, ten opzichte van conventionele machines.
Geïntroduceerd op Schweissen und Schneiden 2017: de Orbimat 180SW orbitaal stroombron van Orbitalum. Geheel in lijn met Industry 4.0 bevat deze nieuwe stroombron functies en eigenschappen die het orbitaal lassen gemakkelijker en toegankelijker maakt. Bij de ontwikkelingvan deze machine is rekening gehouden met het feit dat data steeds belangrijker wordt.
Een nieuw jaar, een nieuwe maand en dus een nieuwe top 10! Deze maand profiteer je van hoge kortingen op merken als 3M Speedglas, Lincoln Electric, Hypertherm, Ridgid en nog veel meer. Lees snel verder!
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier alles over in dit artikel.
Ook in december vind je bij ons de top 10 meest populaire producten voor deze maand. De producten wisselen maandelijks en zijn uiteenlopend van lastechnische producten tot gereedschap of werkplaatsbenodigdheden. Bekijk snel wat de top 10 van deze maand is!
De top 10 meest populaire producten van november zijn bekend! Profiteer de hele maand van hoge kortingen op deze verschillende producten. Lees hier meer over in dit artikel.

Nieuw: Siegmund Workstation

Het workstation is de nieuwste ontwikkeling van Siegmund. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste innovatie.
3M heeft naar de lasser geluisterd! Afgelopen jaar heeft 3M haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd op basis van de wensen en behoeften van de lasser, namelijk de 3M Speedglas 9002NC lashelm. Profiteer nu van hoge korting, lees snel meer!
Profiteer nu tijdens de herfstactie van Lincoln Electric van hoge kortingen op verschillende plasmasnijders met bijbehorende accessoires én gratis plasmatoorts onderdelen naar keuze t.w.v. €100,- of €150,-. Lees hier meer.
Lees hier alles over het grootste lasevenement ter wereld: Schweissen und Schneiden wat deze week plaats zal vinden in Düsseldorf.
1 Van 4