Bekijk alle
categorieen
Vanaf heden is Laspartners Multiweld gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Wil je weten wat deze norm precies inhoudt en wat de verschillen zijn tussen deze norm en de oude ISO 9001:2008 norm? Lees dan snel verder.
Ben je op zoek naar een lashelm, een lasapparaat of misschien wel een nieuwe slijpmachine voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze producten en de andere producten uit de top 10 van februari en profiteer van hoge kortingen oplopend tot wel 40%.
Op Schweissen und Schneiden presenteerde TVC twee nieuwe machines: de ALXIII Portable en de ALXIII RS unit. Met zowel de ALXIII Portable als de RS, is het mogelijk om alle belangrijke lasparameters te volgen.
Profiteer nu de gehele maand januari en februari van 10% extra korting op alle* Kemppi Kempact RA modellen en laat je verrassen door alle voordelen die deze lasapparaten met zich mee brengen. Lees alles over deze actie en de lasmachines in dit artikel.
In januari 2018 presenteert LORCH een nieuwe productserie: de LORCH MicorMIG Pulse. Deze serie staat gelijk aan een aantal voordelen, ten opzichte van conventionele machines.
Geïntroduceerd op Schweissen und Schneiden 2017: de Orbimat 180SW orbitaal stroombron van Orbitalum. Geheel in lijn met Industry 4.0 bevat deze nieuwe stroombron functies en eigenschappen die het orbitaal lassen gemakkelijker en toegankelijker maakt. Bij de ontwikkelingvan deze machine is rekening gehouden met het feit dat data steeds belangrijker wordt.
Een nieuw jaar, een nieuwe maand en dus een nieuwe top 10! Deze maand profiteer je van hoge kortingen op merken als 3M Speedglas, Lincoln Electric, Hypertherm, Ridgid en nog veel meer. Lees snel verder!
Afgelopen week heeft Laspartners Multiweld een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Deense bedrijf Inrotech. Dit bedrijf heeft een doorbraak in robottechniek gerealiseerd door het overbodig maken van programmeerwerk. Lees meer over deze speciale techniek in dit artikel.
Tijdens de feestdagen wijken onze openingstijden af van de reguliere openingstijden. Lees hier alles over in dit artikel.
Ook in december vind je bij ons de top 10 meest populaire producten voor deze maand. De producten wisselen maandelijks en zijn uiteenlopend van lastechnische producten tot gereedschap of werkplaatsbenodigdheden. Bekijk snel wat de top 10 van deze maand is!
De top 10 meest populaire producten van november zijn bekend! Profiteer de hele maand van hoge kortingen op deze verschillende producten. Lees hier meer over in dit artikel.
Het workstation is de nieuwste ontwikkeling van Siegmund. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste innovatie.
3M heeft naar de lasser geluisterd! Afgelopen jaar heeft 3M haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd op basis van de wensen en behoeften van de lasser, namelijk de 3M Speedglas 9002NC lashelm. Profiteer nu van hoge korting, lees snel meer!
Profiteer nu tijdens de herfstactie van Lincoln Electric van hoge kortingen op verschillende plasmasnijders met bijbehorende accessoires én gratis plasmatoorts onderdelen naar keuze t.w.v. €100,- of €150,-. Lees hier meer.
Lees hier alles over het grootste lasevenement ter wereld: Schweissen und Schneiden wat deze week plaats zal vinden in Düsseldorf.
Onze vestiging in Sliedrecht is verhuisd van twee panden naar een pand. Dit brengt een adreswijziging met zich mee. Het nieuwe adres is: Industrieweg 20, 3361HJ in Sliedrecht.
De nieuwste Lincoln Electric ontwikkeling, het Rapid-XTM proces, werkt met een kortere booglengte, waardoor een beduidend hogere lassnelheid behaald kan worden, terwijl de warmte-inbreng evenredig daalt.
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
1 Van 6