Bekijk alle
categorieen
Ook in december vind je bij ons de top 10 meest populaire producten voor deze maand. De producten wisselen maandelijks en zijn uiteenlopend van lastechnische producten tot gereedschap of werkplaatsbenodigdheden. Bekijk snel wat de top 10 van deze maand is!
De top 10 meest populaire producten van november zijn bekend! Profiteer de hele maand van hoge kortingen op deze verschillende producten. Lees hier meer over in dit artikel.
Het workstation is de nieuwste ontwikkeling van Siegmund. In dit artikel lees je alles over deze nieuwste innovatie.
3M heeft naar de lasser geluisterd! Afgelopen jaar heeft 3M haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd op basis van de wensen en behoeften van de lasser, namelijk de 3M Speedglas 9002NC lashelm. Profiteer nu van hoge korting, lees snel meer!
Profiteer nu tijdens de herfstactie van Lincoln Electric van hoge kortingen op verschillende plasmasnijders met bijbehorende accessoires én gratis plasmatoorts onderdelen naar keuze t.w.v. €100,- of €150,-. Lees hier meer.
Lees hier alles over het grootste lasevenement ter wereld: Schweissen und Schneiden wat deze week plaats zal vinden in Düsseldorf.
Onze vestiging in Sliedrecht is verhuisd van twee panden naar een pand. Dit brengt een adreswijziging met zich mee. Het nieuwe adres is: Industrieweg 20, 3361HJ in Sliedrecht.
De nieuwste Lincoln Electric ontwikkeling, het Rapid-XTM proces, werkt met een kortere booglengte, waardoor een beduidend hogere lassnelheid behaald kan worden, terwijl de warmte-inbreng evenredig daalt.
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
Onze huurcatalogus is weer up-to-date en is weer aangevuld met nieuwe producten, productinformatie en prijzen. Alles om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De huurcatalogus is zowel als E-book te downloaden en als gedrukt exemplaar aan te vragen.
Tags: Algemeen, Verhuur
De X8 MIG Welder is de nieuwste lasmachine van het merk Kemppi. De twee grootste voordelen van de Kemppi X8 MIG Welder zijn de verbeterde kwaliteitscontrole en dat WPS-documenten nu overbodig zijn. In dit artikel lees je meer over deze nieuwste ontwikkeling.
Twee jaar na de livegang van de B2B-portal zet Laspartners Multiweld, met de lancering van de vernieuwde
webshop, een volgende stap in de e-commerce strategie. Dit is inmiddels de 4e generatie sinds wij
onze eerste webshop in 2007 uitbrachten.
In dit artikel lees je alle nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden van de afgelopen tijd.
Als lastechnische groothandel, die service hoog in het vaandel heeft staan, stellen wij deze vraag dagelijks aan onze klanten. Wij weten het namelijk al langer: lassen is geweldig! En we doen er alles aan om onze klanten dit ook te laten ervaren.
Op 1 april 2017 heeft Joop van Elen, na ruim 30 jaar dienstverband, het stokje overgedragen aan Max Bleijswijk.
Ons nieuwe magazine is uit! In deze nieuwste editie vind je de nieuwste ontwikkelingen op lastechnisch gebied, maar ook ontwikkelingen die spelen binnen Laspartners Multiweld, zoals het recent geopende De Groot LPMW Lasinstituut in samenwerking met De Groot Lastechniek. Daarnaast vind je hierin verschillende interviews met organisaties en bedrijven, als Herman Braun en TU Delft, hoe Laspartners Multiweld een bijdrage levert in diverse (productie)processen.
Steeds meer bedrijven en werknemers zien de noodzaak van veilig en schoon werken. Een schonere en veilige werkomgeving draagt bij aan werkplezier en productiviteit. Bovendien is er steeds meer bekend over de schadelijkheid van stoffen die vrijkomen bij het verwerken van metaal.
Per 1 september 2017 zal Dijkstra Lastechniek, gevestigd te Peize in Drenthe, zijn aandelen overdragen aan Laspartners Multiweld. Dijkstra Lastechniek staat al jaren bekend als de partner voor lastechnische producten in het noorden van Nederland.
1 Van 5