Bekijk alle
categorieen
01-03-18

De gehele maand maart hoge kortingen op diverse producten

top-10-artikelen-landingspagina-maart

Een nieuwe maand, hoog tijd voor nieuwe aanbiedingen. Deze maand profiteer je van aanbiedingen op verschillende producten van merken als 3M Speedglas, Lincoln Electric, Mulax, Weldas en meer....

40% korting op de 3M Speedglas 9100FX Air laskap met XX-filter en Adflo systeem

De 9100FX laskappen van 3M Speedglas staan bekend om hun constante ademhalingsbescherming en bieden tevens een uitstekend zichtveld. Naast lassen is de 3M Speedglas 9100FX Air laskap ook zeer geschikt voor snijwerkzaamheden dankzij de 'flip-up' functie met een extra groot beschermend vizier. Het brede gezichtsveld zorgt ervoor dat de lasser een breed zichtveld heeft in alle richtingen, voor nog meer veiligheid. De 3M Speedglas 9100FX Air lashelm is voorzien van een laag profiel wat het risico op nek- en schouderklachten beperkt. De lashelm wordt geleverd inclusief opbergtas. Profiteer de gehele maand maart van 40% korting op deze multifunctionele lashelm!

Ruim 300 euro korting op de Lincoln Electric Multi-proces lasmachine Speedtec 200C

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en professionele multi-proces lasmachine? Dan is de Speedtec 200C lasmachine van Lincoln Electric wellicht geschikt voor jouw werkzaamheden. Dit lasapparaat is zeer innovatief, is draagbaar en licht van gewicht, robuust en is overal te gebruiken. De Lincoln Electric Speedtec 200C lasmachine heeft meer lasvermogen door Power Factor Correction en levert 30% meer stroom op bij primaire spanning, door de grotere energiebesparing en lagere stroomkosten. Dit lasapparaat wordt niet voor niks een echt 'Green Initiative' lasapparaaat genoemd. Dit lasapparaat koop je de gehele maand maart van €1.394,62 nu voor slechts €1.050,00!

50% korting op de Mulax Repair Stick 125g

De Mulax Repair Stick maakt het mogelijk om snelle reparaties uit te voeren op verschillende materialen, zoals staal, aluminium, hout en glasvezel. Dit product mag niet ontbreken in je werkplaats! Je ontvangt op dit product deze gehele maand 50% korting.

Bekijk alle acties en aanbiedingen

Ben je benieuwd welke producten je nog meer de gehele maand maart met flinke kortingen kunt bestellen? Bekijk dan de hele top 10 meest populaire producten van de maand maart. De acties zijn geldig van 1 maart t/m 31 maart 2018.