Bekijk alle
categorieen
04-04-19

Geslaagde TVC demonstratie- en informatiemiddag bij De Groot LPMW Lasinstituut

Op vrijdag 29 maart 2019 vond de demonstratie- en informatiemiddag van TVC plaats bij De Groot LPMW Lasinstituut in Breda. De mooie samenwerking tussen Laspartners Multiweld, zusterbedrijf De Groot LPMW Lasinsituut en TVC mondde uit in een dag vol informatie over datalogging en monitoring met de producten van TVC.

Chris Cathles, directeur van TVC, verzorgde allereerst een uitgebreide presentatie over wat Internet of Things en Industry 4.0 kunnen betekenen voor de lasindustrie. Zo zorgt dit er voor dat lasparameters gelogd en opgeslagen kunnen worden op een centrale locatie, op een lokale server of extern in de cloud, zodat deze data altijd toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf die deze informatie nodig heeft. Deze data kan dan weer gebruikt worden voor kwaliteits-, productie-, training- of onderhoudsdoeleinden. De dataloggers van TVC bieden hierbij uitkomst, doordat zij al klaar zijn voor de nieuwste technologieën.

presentatie-chris-cathles

Ook werd er een presentatie gegeven door Marchel Kaspers van het Lasinstituut over de vernieuwde NEN-EN-ISO 15614. 

presentatie-marchel-kaspers-2

Na de presentaties en de verzorgde lunch werden de nieuwste dataloggers van TVC met de nieuwste technologieën gedemonstreerd en was er nog de gelegenheid om vragen te stellen aan Chris en om kennis uit te wisselen met andere professionals in de markt. Deze succesvolle dag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Wij bedanken iedereen die deel heeft genomen aan deze dag!

demonstratie-tvc