Bekijk alle
categorieen

Terugblik Themabijeenkomsten Efficiënter werken met lastafels

Afgelopen dagen was onze vestiging in Best het podium voor de themabijeenkomst Efficiënter werken met lastafels. Tijdens deze dag konden de deelnemers kennis maken met de diverse mogelijkheden van las- en opspantafels en de werking ervan in de praktijk ervaren.

De dag begon met diverse presentaties over de mogelijkheden en de diverse toepassingsgebieden van las- en opspantafels. Olav de Swaaf van Laspartners Multiweld trapte af met zijn presentatie over Siegmund en haar productassortiment. Vervolgens gaven de heer Van Gemert van HG Engineering en de heer De Koning van Revicon beide een presentatie over de werking van en hun ervaring met las- en opspantafels in de praktijk.

Naderhand werden de deelnemers onder deskundige begeleiding meegenomen langs de diverse opspanningen. Door middel van diverse opdrachten en gesitueerde opstellingen konden zij zelf aan de tand ondervinden hoe gemakkelijk en efficiënt de las- en opspantafels van Siegmund werken.

Naast specialisten van Laspartners Multiweld waren ook de productexperts van Siegmund aanwezig om vragen te beantwoorden en de deelnemers meer te vertellen over het assortiment van Siegmund. Bovendien was Gelber Bieger aanwezig om hun effectieve, snelle buigsysteem te demonstreren.

De themabijeenkomst was verspreid over twee dagen, die beide goed bezocht werden. Het publiek was variërend van bedrijven die al jaren een lastafel in hun bezit hebben, tot bedrijven die de aanschaf ervan overwegen. Het totale programma sloot goed aan op deze uiteenlopende behoeftes.

Efficienter-werken-met-lastafels-3

Efficienter-werken-met-lastafels-6

Efficienter-werken-met-lastafels-10

Efficienter-werken-met-lastafels-12