.emotion--show-listing { display: none !important; }

Themabijeenkomst Onder Poeder lassen wederom enthousiast ontvangen

Op dinsdag 29 september 2015 organiseerde Laspartners Multiweld in samenwerking met Lincoln Electric voor de tweede maal een themabijeenkomst Onder Poeder lassen. Ook voor deze bijeenkomst was de interesse groot.

Relaties van Laspartners Multiweld werden ontvangen bij Lincoln Electric in Nijmegen. Door middel van een aantal presentaties en demonstraties werden zij geïnformeerd over het verhogen van efficiency tijdens het Onder Poeder lassen.

De deelnemers, die wederom in grote getale aanwezig waren, konden het volgende programma volgen:

  • Presentatie Optimaliseren van neersmeltsnelheid bij het onder poeder lassen (Harm Meelker, Lincoln Electric) 
  • Demonstratie en vergelijking van neersmeltsnelheden van massieve draden, gevulde draden en twin lassen (Leo Karper, Lincoln Electric) 
  • Presentatie Draad/poeder combinaties bij onder poeder lassen (Peter van Erk, Lincoln Electric) 

Na afloop was er de mogelijkheid om een rondleiding te maken door de fabriek van Lincoln Electric. Ook hier is door deelnemers erg enthousiast aan deelgenomen.

Voorbereidingen volgende themadag gestart
De themabijeenkomst Onder Poeder lassen is er één uit de succesvolle reeks workshops en bijeenkomsten die Laspartners Multiweld dit jaar organiseerde. Een volgende themadag staat bovendien al op de planning. Dit najaar informeren wij relaties in samenwerking met Westfalen Gassen over het “Veilig omgaan met gassen”. Deze bijeenkomst zal daarbij samenvallen met de officiële opening van een gasflessendepot op onze vestiging in Montfoort.

Hebben we je enthousiast gemaakt voor een van onze themadagen? Houd de site goed in de gaten, want binnenkort volgt er meer informatie.

Onderstaand een impressie.

image-nieuws-themabijeenkomst-onder-poeder-lassen-wederom-enthousiast-ontvangen

image-nieuws-themabijeenkomst-onder-poeder-lassen-wederom-enthousiast-ontvangen-1 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties