.emotion--show-listing { display: none !important; }

Themabijeenkomst ‘Tijd winnen met leidingwerk’ een groot succes

Donderdag 7 januari vond onze eerste themabijeenkomst van het jaar plaats op onze vestiging in Terneuzen. Het onderwerp van deze themabijeenkomst was het winnen van tijd bij het lassen van leidingwerk. Tijdens deze bijeenkomst zijn een drietal personen aan het woord geweest, te weten Arjen Engelen en Gert Eilander; beide directieleden van Laspartners Multiweld en onze gastspreker Henk van Zijl.

Henk is na zijn opleiding tot metaalkundige in 1984 afgestudeerd als lasingenieur. Met ruim 30 jaar ervaring heeft hij een uitgebreide kennis van de metaalkundige achtergronden en praktische aspecten van het lassen. Begin 2015 heeft hij het bedrijf Dutch Welding opgericht en biedt de lasindustrie management support en consultancy voor het realiseren van een hogere efficiëntie en productiviteit. Daarnaast is hij docent aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding IWE/IWT en is lid van de NIL-examencommissie en Raad van Advies. Tijdens zijn presentatie ging hij in op de veeleisende achtergronden van het innovatief lassen van Duplex en Superduplex roestvaststaal pijpleidingen.

Centraal tijdens de themabijeenkomst stond de vraag hoe bedrijven, waarin lassen een grote rol speelt, hun concurrentiepositie kunnen optimaliseren.

Na de presentaties kregen de deelnemers de mogelijkheid om diverse demonstraties bij te wonen. Er werden verschillende producten gedemonstreerd van onder andere Kemppi, Sumner, Orbitalum en een lasnaadreiniger van HS Cleaner.

Geïnteresseerd in meer themabijeenkomsten? Kijk hier voor een overzicht met de geplande evenementen.

Onderstaand een sfeerimpressie.

Tijd-winnen-met-leidingwerk-6

Tijd-winnen-met-leidingwerk-5

Tijd-winnen-met-leidingwerk-4

Tijd-winnen-met-leidingwerk-3

Tijd-winnen-met-leidingwerk-2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste acties