Ontdek de voordelen

Jouw zakelijke account aanvragen Jouw zakelijke account aanvragen

Laspartners Multiweld is de partner voor lassend Nederland en België. Op onze webshop bestel je jouw lastechnische producten snel en eenvoudig. Wil je zakelijk kopen? Vraag dan een zakelijk account aan. Hiermee profiteer je van de extra voordelen hieronder.

Naar het formulier

Bestellen op rekening*

Gratis verzending
vanaf € 250,-*

Persoonlijke korting

Snel en eenvoudig bestellen

Uitgebreid persoonlijk dashboard

Veilig bestellen

  

Toegewijde klantenservice

Eigen accountmanager

Aanvraag zakelijk account
Voor jouw zakelijke account hebben wij de volgende informatie nodig
Bedrijfsgegevens
Aantal lassers binnen het bedrijf
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Na het invullen en verzenden van het formulier

Bedankt voor het aanvragen van een zakelijk account. Nu wij de gegevens hebben ontvangen gaan wij gelijk voor je aan de slag om het account in te regelen. Wij verifiëren je gegevens en maken een account voor je aan. Je ontvangt van ons bericht zodra je account is aangemaakt. Dit is vaak dezelfde dag geregeld. Heb je toch vragen over jouw zakelijke account? 

Mail ons

Bestellen op rekening

Wanneer je een zakelijk account bij ons aanvraagt, voeren wij eerst een creditcheck uit. Is jouw bedrijf kredietwaardig, dan kun je in onze webshop op rekening kopen en achteraf betalen. Wel verwachten wij dat je de eerste twee bestellingen direct afrekent in verband met de verificatie. Daarna bestel je jouw producten gemakkelijk op rekening. Je ontvangt dan dus eerst je bestelling en daarna pas je factuur.

Gratis verzending

Vanaf € 250 bezorgen wij je bestelling gratis (bij orders onder de 100kg) op de door jou gewenste locatie (m.u.v. de lastafels). Onder de € 250 rekenen wij € 9,95 verzend- en orderkosten. Wij bezorgen middels onze eigen bezorgdienst en via DHL (prijzen zijn excl. btw).

Persoonlijke korting

Profiteer van scherpe prijzen en exclusieve aanbieding welke alleen gelden voor online orders. Ben je al klant bij Laspartners Multiweld? Jouw persoonlijke prijsafspraken gelden ook in de webshop. Deze zijn zichtbaar nadat je bent ingelogd.

Snel en eenvoudig bestellen

Krijg toegang tot ons gehele online assortiment met meer dan 80.000 artikelen met uitgebreide technische productinformatie en actuele voorraadstatus. Bestel eenvoudig en snel.

Uitgebreid persoonlijk dashboard

Je eigen persoonlijke dashboard met alles tot je beschikking! Een overzicht van je bestellingen, bestellijsten en offertes. Maar ook de mogelijkheid om 'snel te bestellen' met opgestelde lijsten, een overzicht van je service aanvragen, machines en je kunt ook statistieken inzien. 

Veilig bestellen

Bestellen via onze website is niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook veilig. Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina). Ook leveren wij een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen, hebben wij ons gecertificeerd bij Thuiswinkel.org en Ecommerce Europe Trustmark. Jaarlijks worden wij getoetst op drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Toegewijde klantenservice

Onze professionele klantenservice staat voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Als partner voor lassend Nederland en België bieden wij een deskundig, klantgericht advies en denken wij mee in klantspecifieke oplossingen. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je contact opnemen met onze klantenservice of andere afdelingen.


Neem contact met ons op

Eigen accountmanager

Je krijgt als zakelijke klant een persoonlijke accountmanager om je te helpen bij het bestelproces. Deze accountmanager stelt offertes voor je op bij grotere afnames en bewaakt de afhandeling van de orders. Eén aanspreekpunt voor alle zaken!