Men working on building bridge

''Building bridges'' met Janson Bridging

Janson Bridging is een wereldwijd opererende organisatie gespecialiseerd in modulaire producten en services op het gebied van bruggen, pontons, roro’s (roll-on-roll-off systemen) en ferry’s. De organisatie bestaat uit twee business units.

Lees verder

Verolme gekwalificeerd voor lassen van dikwandig Titanium Alloy grade 5

Lees verder
banner qumey metaalindustrie

Qumey Metaalindustrie: werken aan de toekomst

Lees verder
Damen schelde - Varend schip

Damen Schelde Naval Shipbuilding

Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) is een scheepswerf in Vlissingen met inmiddels een traditie van meer dan 140 jaar in scheepsbouw. Bernd-Jan Bekkers, Welding Engineer bij DSNS, vertelt meer over de levensloop van het bedrijf en een bijzonder project waar zij de afgelopen jaren, in samenwerking met Laspartners Multiweld aan hebben gewerkt.

Lees verder

Innovatief ondernemen in een groeiende markt

Lees verder
Lasser in actie

Klantverhaal: “Investeren leidt tot nieuwe kansen”

Een snelgroeiend bedrijf en tevens klant van Laspartners Multiweld is The Stainless Solutions Group in Giessen. Onlangs hebben zij een machine aangeschaft voor het automatiseren van een lasproces. Laspartners Multiweld gaat in gesprek met Hans van Rangelrooij (foto), Business Development Manager en Enrico Klop, eigenaar en oprichter van The Stainless Solutions Group.

Lees verder
campus tu delft

Bijdragen aan innovatie op de TU Delft

Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.

Lees verder

Niets aan het toeval overlaten - TMS

Lees verder
Whatsapp ons