Certificeringen

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die via internet producten en diensten verkopen. Thuiswinkel.org verklaart dat Laspartners Multiweld het Certificaat Thuiswinkel Zakelijk mag voeren. Dit betekent dat Laspartners Multiweld als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met onderstaande 8 zekerheden. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Laspartners Multiweld werd voor het eerst gecertificeerd op 1 december 2017.

Thuiswinkel.org

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee aangetoond wordt dat wij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

VCA certificering

Wij zijn een erkend legbedrijf bij s-bb (beroepsonderwijs bedrijfsleven). Laspartners Multiweld B.V. (100313019) - Riga 3 2993 LW Barendrecht Laspartners Multiweld B.V. Terneuzen (100108656) - Hughersluys 29 4536 HM Terneuzen Laspartners Multiweld Sliedrecht B.V. (100309137) - Industrieweg 47A 3361 HJ Sliedrecht

Erkend Leerbedrijf

De jaarlijkse audit vanuit Lloyd’s m.b.t. ISO 9001 : 2015 weer succesvol behaald! ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Tijdens de jaarlijkse audit wordt door een externe auditor geverifieerd welke werkwijzen ons bedrijf bepaald op alle afdelingen en in welke mate een ieder van onze werknemers op de hoogte is van deze werkwijzen en deze ook beheerst en volgt.

ISO 9001

Hulp nodig?