Nieuws & blogs

20 maart 2024
Houd grip op je laswerk
Bij LPMW weten we hoe belangrijk het is om de kennis te hebben van hoe je een lasverbinding moet leggen. Maar alleen kennis hebben is niet voldoende.
18 maart 2024
LPMW, trotse partner van Hypertherm Associates
Voor het jaar 2024 mag LPMW zich met trots Elite Partner noemen van Hypertherm Associates
27 februari 2024
Meer dan een geweldige las!
De X5 FastMig is dé perfecte oplossing voor lassers met diverse lasbehoeften.
26 februari 2024
MINARCMIG Auto serie
Met meer lasvermogen dan ooit betekenen deze kleine en lichtgewicht machines een aanzienlijke sprong voorwaarts in MIG/MAG-lascapaciteit en -kwaliteit.
7 februari 2024
Lincoln Powertec i-serie
Deze machine is gemaakt om als werkpaard te fungeren, maar bevat ook de modernste ontwikkelingen die jouw werk een stuk aangenamer maken.
2 februari 2024
Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl!
LPMW heeft er een zusje bij. Met trots introduceren wij AllesVoorLassen.nl, het betrouwbare startpunt voor elke lasklus.
14 januari 2024
Zelf een lastafel maken of beter aanschaffen?
Begin je binnenkort aan een nieuw project? Dan heb je je vast al eens afgevraagd wat voor soort las- of opspantafel je hier het beste voor kunt gebruiken. In principe zijn er in dit geval twee keuzes, namelijk het kopen of het zelf maken van een lastafel en opspantafel. Maar wat is nu het beste? In dit artikel komen alle ins en outs hierover aan bod.
10 januari 2024
Gevaren van blootstelling aan lasrook
Lassen brengt een mengeling van inadembare gassen en/of rook(deeltjes) met zich mee. Om deze gevaren en risico’s aan te pakken, is het aan te raden om een rangorde van controlemaatregelen te hanteren. Het idee is dat de maatregelen met de hoogste prioriteit in de rangorde niet alleen de rook en de blootstelling eraan het meest verminderen, maar dat de lasser ook het minst de verantwoordelijkheid ervoor draagt.
Hulp nodig?