Referentverhalen

22 mei 2024
Oostwouder BV. last met 3M Speedglas
Je ziet ze stralen in het Nederlandse landschap; de zilverachtig blinkende opslagtanks en silo’s van Oostwouder BV.
14 december 2020
Blonkstaal verbetert kwaliteit met behulp van Siegmund
Het familiebedrijf, opgericht in 1956, wordt nu aangevoerd door de derde generatie. Blonkstaal is gespecialiseerd in staalconstructies, stalen stoelen, hekken, brandvertragende deuren en ramen en voegconstructies. Om te voldoen aan de wensen van hun klanten, maken gespecialiseerde constructies ook deel uit van de dagelijkse gang van zaken.
18 december 2019
''Building bridges'' met Janson Bridging
Janson Bridging is een wereldwijd opererende organisatie gespecialiseerd in modulaire producten en services op het gebied van bruggen, pontons, roro’s (roll-on-roll-off systemen) en ferry’s. De organisatie bestaat uit twee business units.
7 december 2018
Een ijzersterke verbinding bij Heiwo Carrosserie
Binnen diverse branches worden lasprocessen toegepast. Maar hoe verhoudt het lassen zich ten opzichte van andere verbindingstechnieken? Laspartners Multiweld sprak met Edward Verhoeve van carrosseriefabriek Heiwo, over de revolutie die zij doormaken in hun productieproces en de veranderende rol van lassen.
15 augustus 2018
Bijdragen aan innovatie op de TU Delft
Tot haar klantenkring mag Laspartners Multiweld ook diverse onderwijsinstellingen rekenen, waaronder de Technische Universiteit Delft. Op diverse locaties op de campus staan er las- en opspantafels van Siegmund opgesteld. Over de aanleiding hiervoor gaat Laspartners Multiweld in gesprek met Marc Barens, Coördinator Bedrijfsvoering bij de afdeling DEMO.
2 augustus 2018
Damen Schelde Naval Shipbuilding
Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) is een scheepswerf in Vlissingen met inmiddels een traditie van meer dan 140 jaar in scheepsbouw. Bernd-Jan Bekkers, Welding Engineer bij DSNS, vertelt meer over de levensloop van het bedrijf en een bijzonder project waar zij de afgelopen jaren, in samenwerking met Laspartners Multiweld aan hebben gewerkt.
28 februari 2017
Klantverhaal: “Investeren leidt tot nieuwe kansen”
Een snelgroeiend bedrijf en tevens klant van Laspartners Multiweld is The Stainless Solutions Group in Giessen. Onlangs hebben zij een machine aangeschaft voor het automatiseren van een lasproces. Laspartners Multiweld gaat in gesprek met Hans van Rangelrooij (foto), Business Development Manager en Enrico Klop, eigenaar en oprichter van The Stainless Solutions Group.
Hulp nodig?