Verkoop en verhuur Verkoop en verhuur

Verkoop en advies voor lastechniek

Lassen is geweldig! Daar zijn we bij Laspartners Multiweld van overtuigd. We willen graag dat onze klanten dit ook ervaren. Daarom voorzien wij in alle behoeften. Wij zijn jouw partner op het gebied van verkoop, verhuur en professioneel (las)advies. Lees hieronder meer over onze diverse diensten. 

Verkoop van lasapparatuur en lasbenodigdheden

Lasproducten van hoogwaardige kwaliteit

De producten die wij verkopen zijn alleen van de allerbeste merken. Kwaliteit is bij ons een belangrijk speerpunt bij de keuze van ons kernassortiment. Die kwaliteit komt in ons assortiment lasmachines naar voren bij merken als Lincoln Electric, Lorch en Kemppi.

Mulax

Daarnaast kun je bij Laspartners Multiweld ook terecht voor producten van ons eigen label Mulax. Onder dit label voeren wij producten als:

  • Lastoevoegmateriaal
  • Mig pistolen
  • Manipulatoren
  • Diverse PBM zoals (las)handschoenen, petten, vlamvertragende lasschorten en meer!
  • Lashelmen (excl. en inclusief verse luchtsysteem)

Laspartners Multiweld service

Onze manier van verkopen kenmerkt zich door de service die wij nastreven. Deze service bieden wij zowel voor, tijdens als na de aankoop. Vooraf voorzien wij de klanten graag van een passend advies, wanneer zij dit nodig hebben. Daarnaast bieden wij gemak door onze diverse betaalmogelijkheden, we informeren over de status van jouw bestelling en er zijn bij ons diverse mogelijkheden tot efficiënt, professioneel inkopen.

Efficiënt professioneel inkopen bij Laspartners Multiweld

Vanuit het concept ‘efficiënt professioneel inkopen’ biedt Laspartners Multiweld diverse oplossingen om jouw inkoopproces nog gemakkelijker te maken. Naast onze reguliere website kun je bij Laspartners Multiweld ook een inlogcode aanvragen voor onze B2B-portal. Deze B2B-portal biedt verschillende voordelen. Zo is er mogelijkheid tot:
• Inzage van de voorraad van ruim 100.000 producten
• Orderhistorie
• Factuurhistorie
• Aanmaken van bestellijsten
• Inzage in backorders

Naast onze B2B-portal bieden wij nog vele andere mogelijkheden om jouw inkoopproces te vergemakkelijken. Ons barcodesysteem zorgt er bijvoorbeeld voor dat er snel een bestellijst gemaakt kan worden wanneer men in het magazijn de voorraad opneemt. Op de stellingkasten in het magazijn worden barcodes aangebracht die corresponderen met de producten in het schap. Bij het opnemen van de voorraad kan er middels een barcodescanner gemakkelijk en snel een bestellijst worden samengesteld. Deze bestellijst kan vervolgens geïmporteerd worden in de B2B-portal om de bestelling af te ronden.

Advisering

Naast het verkopen en verhuren van producten zijn we tevens gespecialiseerd in het uitbrengen van passende adviezen. We brengen advies uit op het gebied van lassen maar ook op het gebied van inkoopbeleid.

Veranderende wetgeving

De wetgeving op het gebied van veiligheid en kwaliteit verandert continu. Dit kan grote gevolgen hebben voor metaal bewerkende en –verwerkende bedrijven. Ook Europese normen die betrekking hebben op de lastechniek, laskwalificaties en producttrainingen kunnen invloed hebben op de vertrouwde werkwijze. Bij Laspartners Multiweld hebben we verschillende hoogopgeleide lasexperts in dienst die hun kennis op dit gebied graag delen. Zij denken mee over alle fases van het lastechnische productieproces en voorzien de klant van een passend advies.

Klantspecifieke oplossingen

Sommige projecten vragen om maatwerk oplossingen. Echter gaat maatwerk verder dan alleen het inkopen van de juiste materialen. We denken graag met jou mee over de inrichting van klantspecifieke oplossingen. We denken mee over onder andere werkplaatsinrichting en veiligheid. Ook voor grootschalige projecten draaien wij onze hand niet om en bieden wij voor alle facetten een passende oplossing.

Inrichten lasscholen

Als lastechnische groothandel met een eigen opleidingsinstituut, weten wij als geen ander waar een professionele lasschool aan moet voldoen. Vanuit deze ervaring kan Laspartners Multiweld de complete inrichting van lasscholen verzorgen. Denk hierbij aan apparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen, lasboxen en diverse soorten lasgerelateerd gereedschap. Kortom, alles wat een lasser in opleiding nodig heeft om zijn opleiding met goed gevolg te kunnen afsluiten.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lpmw.nl of bel naar telefoonnummer +31(0)88-6641777


Hulp nodig?